Létrehozva: 2021.08.24.

Szeptemberi szerencsehoroszkóp: Ezeknek a csillagjegyeknek óriási fordulatot vesz az élete

Olyan erők mozdulnak a kozmikus térben, amik mindenki életére alaposan kihatnak. Sokan nem is számítanak rá, milyen fordulatokat tartogat számukra a szeptember...

Szeptemberben a Hold áthalad a tüzes Kos jegyében, és ez olyan energiákat mozgat meg, ami mindenkit indulásra késztet. A szeptemberi szerencsehoroszkóp tele van meglepetésekkel, sokan most kezdenek új dolgokba, régen dédelgetett vágyaikat valósíthatják meg. Bár a hónap eleje sokaknak hozhat levertséget, fáradtságot, ettől még, ha kitartóak, gyökeresen megváltozhat az életük. A szerencsehoroszkóp szerint, aki nyitott szemmel jár, és figyel a testi-lelki egészségére, annak új kapuk nyílnak meg.

Fotó: Pixabay.com

Kos

Fotó: Pixabay.com

A Kos jegyűek tele lesznek kreatív energiákkal, olyan dolgokba fognak bele, amikről eddig csak álmodoztak. Mellette lesz idejük és lehetőségük az érzelmeikre is figyelni; könnyen kiderülhet, hogy nem is olyan elégedettek az életükkel, mint gondolták. A hónap közepén a Nap és a Mars együtállása aztán olyan energiát ad nekik, aminek segítségével készen állnak megváltoztatni az életüket.

Bika

Fotó: Pixabay.com

A hó eleje a kommunikációról szól majd, egyre gyakrabban teszik fel maguknak a kérdést, hogy kivel, és főképpen, miről érdemes beszélni. Ezáltal új barátokra tehetnek szert, és szorosabb kapcsolatot alakítanak ki a családtagjaikkal. Könnyen lehet, hogy egy új románc is felbukkan a láthatáron.

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Számukra ez a hónap az otthonról, a családról és az érzelmekről szól. A hó elején rengeteg kihívás érheti őket ezeken a területeken, és ezek a nehéz helyzetek hó közepére érnek be: ha vannak rendezetlen, kusza kapcsolataik, az vagy felemészti őket, vagy kilépnek belőle végre. Miután rendezik a kapcsolataikat, szinte azonnal megjelenik a kérdés, hogy vajon a munkájukban a helyükön vannak-e. Ebből az is lehet, hogy komoly döntést hoznak meg a hó végére...

Rák

Fotó: Pixabay.com

Hihetetlen termékeny lesz számukra ez az időszak a munka, a hobbi és a kapcsolatok terén is. Olyan problémákra, melyeken hónapok óta rágódtak, egy varázsütésre meg fogják találni a megoldást, és meg is valósítják. Ha nyitott szemmel járnak, új munka és sokkal több pénz vár rájuk.

Oroszlán

Fotó: Pixabay.com

Egyre több ajtó nyílik meg számukra a karrier terén, most van itt az ideje megragadni a lehetőségeket. Ha nem hagyják, hogy a félelmeik, kétségeik visszahúzzák őket, hatalmas szerencse hull az ölükbe a hónap közepén.

Szűz

Fotó: pixabay.com

Úgy érzik majd, hogy a sors teszteli őket: hogy mennyire tartanak ki a céljaik mellett, és mennyire rugalmasak. Ebben a hónapban rádöbbennek, hogy nem mindig kell mereven ragaszkodni a terveikhez, és az sem tragédia, ha valami nem sikerül. Ha rugalmasak tudnak lenni, fenekestül felfordulhat az életük.

Mérleg

Fotó: pixabay.com

Olyan energiák hatnak a Mérleg jegyűekre, melyek új karrierlehetőségek felé terelik őket. Ha nem elégedettek a munkahelyükkel, ebben a hónapban egyre több jelet fognak kapni, hogy ideje a váltáson gondolkodni. Ha nem feszülnek bele az anyagiaktól való félelembe, olyan lehetőséget kaphatnak, amit nem csupán élvezettel és szenvedéllyel tudnak csinálni, de az anyagi helyzetükön is hatalmasat javít.

Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Nehezen indul be számukra ez a hónap, de szeptember közepén alaposan felpörögnek a dolgok, főleg a barátok, az álmok és a célok terén. Itt az ideje új kapcsolatokat kiépíteni, és más szemmel figyelni a világot. Ebben a hónapban olyan felfedezést tesznek saját magukkal kapcsolatban, ami miatt könnyen lehet, hogy az élet egy teljesen más területére fognak evezni. A szerencsehoroszkóp rengeteg titkot rejteget számukra...

Nyilas

Fotó: pixabay.com

A hónap közepén rádöbbennek, hogy amire vágyakoztak, az mindvégig a szemük előtt volt; most azonban észreveszik a lehetőségeket. Lehet, hogy nem is új szerelem lép az életükbe, hanem meglátnak valakit a környezetükben...

Bak

Fotó: Pixabay.com

Ez a hónap a szerelemről szól: ha párkapcsolatban vannak, olyan mélységeket élnek át, amikről nem is álmodtak; ha egyedülállók, most megtalálják a lelki társukat. A szerelem szárnyakat ad nekik, és olyan új hobbiba foghatnak, amit lelkesen és szenvedéllyel csinálnak.

Vízöntő

Fotó: pixabay.com

Az elmúlt időszak zűrzavara után végre tisztán látják, hogy merre tart az életük és mi a céljuk. A hónap közepén több lehetőség is az ölükbe hullhat, de érdemes alaposan és óvatosan megfontolni mindegyiket. Érdemes a megérzéseikre hallgatni, mielőtt döntenek.

Halak

Fotó: pixabay.com

Tele vannak kreatív energiákkal a hónap elején, és végre idejük is van mindent megvalósítani. Ezekből könnyen lehet, hogy később egy új karrier bontakozik ki; de az biztos, hogy már ebben a hónapban is megismernek új embereket általa. A szerencsehoroszkóp szerint, ha egyedülállóak, könnyen lehet, hogy egy új románc bontakozik ki az új ismeretségekből...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

metropol.hu

Bereczki Krisztián csak gépre kötve tud aludni

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat