Létrehozva: 2021.12.11.

A csillagjegyed elárulja, milyen lesz jövőre a párkapcsolatod

A szerelmi horoszkóp azt ígéri, hogy a 2022-es év valamivel könnyebb lesz e téren, mint az idei. Ám vannak csillagjegyek, amelyeknek jövőre is küzdeni kell kicsit a szerelmeért. Vajon te is köztük vagy?

Az asztrológusok szerint jövőre a Jupiter a szerelemben is gondoskodik a szerencséről. Az április a szerelmi horoszkóp szerint különösen jó hónap lesz, amikor elmélyülnek az érzelmeink és a kapcsolataink is szorosabbá válnak. Ebben a hónapban ugyanis a Vénusz, a szerelem bolygója, a harcias Mars és a szerencsét hozó Jupiter is a Halak érzékeny és érzelmes jegyében állnak. Ez a jegy ennek megfelelően különösen szerencsés lesz a szerelemben. De vajon milyen lesz a többi csillagjegy szülötteinek párkapcsolata? Megmutatjuk, kinek mit hoz a 2022-es év.

A Jupiter a kapcsolatok terén is szerencsét hoz
Fotó: Pixabay.com

Kos: előrelépés várható a kapcsolatodban

A jegyed uralkodó bolygója, a Mars a Nyilas jegyében jár, ezért számíts rá, hogy erősen indul az év. A kapcsolatodban is előrelépés várható, néha kicsit gyorsan. De az is előfordulhat, hogy úgy érzed, a kedvesed nem azon az úton jár, ahol te, így inkább új partner után nézel.

Bika: nagy változásokat ígér a szerelmi horoszkóp

A Bikák számára változásokkal teli év várható. Időnként befelé fordulsz, és rájössz, mi az, ami már nem tartozik hozzád, majd elengeded ezeket. A május elején született Bika jegyűek számára a szerelmi horoszkóp különösen komoly változásokat ígér. Ha nem szakítasz a jelenlegi pároddal, akkor is alapjaiban változik majd meg a viszonyotok.

Ikrek: esküvő a láthatáron

Az Ikrek jegyében születettek nem rajonganak az elköteleződésért, de ez 2022-ben meg fog változni. Az újévi fogadalmaid közé érdemes felvenni a tartós párkapcsolathoz kötődőket is, mert most elmélyül és hosszú távúvá válik a kapcsolatod. Akár házasságot is köthetsz!

A szerelmi horoszkóp szerint szinte minden jegy kapcsolata előre lép majd
Fotó: Pixabay.com

Rák: meg kell nyílnod a partnered felé

A Pluto égi helyzete eddig lelassított számodra mindent, ami a párkapcsolattal van összefüggésben – nem véletlen, hogy mostanában úgy érezted, hogy ezen a téren nem jutsz egyről a kettőre. Ennek azonban most vége, a kapcsolatod elmélyülhet – de ehhez neked is meg kell nyílnod a partnered felé!

Oroszlán: a korlátokat is felvállalod a kedvesed kedvéért

A 2022-es év a megnyugvásé. A korlátozásokat is jelentő Szaturnusz egész évben a jegyedben jár, ami azt jelenti, hogy felvállalod végre az elkötelezett kapcsolattal járó korlátokat. Ha a partnered nem képes ugyanerre az elköteleződésre, akkor a szerelmi horoszkóp szerint keresel egy olyan partnert, aki szintén tartós és mély kapcsolatra vágyik.

A következő év kifejezetten jónak ígérkezik szerelmi téren
Fotó: Pixabay.com

Szűz: a szerelmi horoszkóp jó évet ígér számodra

Ha úgy érezted, hogy a 2021-es év kicsit lassú volt, akkor jó, ha tudod, hogy ez most alaposan megváltozik majd. Most jön el az ideje a következő nagy lépésnek a kapcsolatodban, legyen ez akár az összeköltözés, akár az eljegyzés, az esküvő, vagy akár a babavállalás. A szerelem szempontjából kifejezetten jó év várható.

Mérleg: a szerelmi horoszkóp a kezedbe adja a térképet

Az év elején számíthatsz néhány vitára, mivel uralkodó bolygód, a Vénusz visszafelé halad. Ne aggódj, ezek a viták segítenek rávilágítani, min érdemes változtatnotok a kapcsolatotokban, hogy az valóban tökéletesen működjön. Mire január végén a Vénusz befejezi a hátrálást, a szerelmi horoszkóp a kezedbe adj a remek párkapcsolathoz vezető út térképét.

Skorpió: Elengedést és új kezdetet ígér a szerelmi horoszkóp

Megváltozhat az eddigi kapcsolatod dinamikája, de az elengedés és az új kezdetek ciklusában a Pluto segít, hogy megtaláld a növekedéshez és a fejlődéshez vezető utakat. A már nem működő kapcsolatok véget érhetnek, de ezt egy percig se sajnáld, mert sokkal jobbra számíthatsz helyettük.

Nyilas: amihez nyúlsz, arannyá válik

A Nyilas jegyűek uralkodó bolygója a Jupiter, amely az év egészén uralkodni fog. Épp ezért, amihez csak nyúlsz, arannyá válik, és ez a szerelem terén sem lesz másként. Harmonikus kapcsolat várható, és a változások jegyében az összeköltözés is napirenden lesz.

Sok pár most szánja rá magát végre az elköteleződésre
Fotó: Pixabay.com

Bak: a csillagok a szintlépést támogatják

A Vénusz, a szerelem bolygója március 6.-ig a jegyedben jár. Bár januárban még hátrál, akkor is arra késztet, hogy végre a kapcsolatod kerüljön a legelső helyre a fontossági sorrendben. 2022-ben a szerelmi horoszkóp szerint te magad fogsz arra koncentrálni, hogy szintet lépj ezen a téren. Ha úgy érzed, hogy kész vagy szorosabbra fűzni a köteléket, akkor ne tétovázz, most mindenben támogatnak a csillagok.

Vízöntő: végre hajlandó leszel elköteleződni

A korlátokat, a stabilitást jelentő Szaturnusz egész évben a jegyedben jár, így a kapcsolatodra is ez jellemző. Egyfelől úgy érezheted, hogy túlságosan korlátoz, másfelől viszont örülsz neki, hogy a párod mindig ott van, és támogat. Bár általában igyekszel megőrizni a szabadságodat, 2022-ben beleízlelhetsz az elköteleződés örömeibe is.

Halak: Őrizd meg az arányérzékedet

A Jupiter hatásának köszönhetően még szeretetteljesebb és együttérzőbb leszel, mint általában. Ez a hatás viszont felboríthatja az arányérzékedet és elmoshatja a határaidat. Épp ezért tudatosan kell megfogalmaznod azokat, és törekedned rá, hogy egyensúlyban legen az adni és kapni vágyásod.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep