EZO

Döbbenetes, mi derült ki: Ezért gyilkolja egymást Tóth Gabi és Tóth Andi

A napokban kitört vita közöttük nem az első, és könnyen lehet, hogy nem is az utolsó. A két énekesnő között évek óta tapintani lehet a feszültséget, ám a számmisztika tudománya szerint ez nem véletlen...
  • Szerző:

Alaposan felkavarta az állóvizet a napokban Tóth Andi kávés tequila posztja: nem csupán a kommentelők, de Tóth Gabi se rejtette véka alá a véleményét, végül a két énekesnő oda-vissza felelgetni kezdett egymásnak. Nagyon úgy fest, hogy a közöttük régóta meglévő feszültség robbant most ki. A számmisztika szerint ez egyáltalán nem véletlen: a két sztár névelemzése meglepő eredményt hozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Mindent elárul a név

A számmisztika szerint a nevünk mindent elárul rólunk. Minden névnek rezgésszáma van, ami megmutatja, milyen energiát vonz magára. A számítás nem túl bonyolult: minden egyes betűhöz tartozik egy szám, melyek összeadásával megkaphatod a neved számértékét. Ha nem akarod magad kiszámolni, az Astronet.hu oldal programjával is megteheted. Mi megtettük Tóth Gabi és Tóth Andi nevével, és megdöbbentő lett az eredmény:

Fotó: astronet.hu

Két dudás egy csárdában?

Nem csupán a neveik számértéke egyforma: Tóth Andi és Tóth Gabi mindketten bak jegyben születtek. Erre a csillagjegyre jellemző, hogy határozottan tör utat a céljai felé, és szeret bizonyítani, de emellett a bak akaratos, makacs, így akár ez is lehet az oka, hogy a két énekesnő között tapintani lehet a feszültséget. A számmisztika is megerősíti ugyanezt: a sztárok a nevük számértéke alapján határozott, erős egyéniségek, és nem állnak le, míg el nem érik, amit akarnak. Mindkettőjüknél a 7-es dominál, ami összetett gondolkodást, elmélyülést, és a művészetet jelenti, és azt is, hogy mindketten sikerre vágynak, és a teljesítményeik elismerésére.

Fotó: Ripost

Kétesélyes, hogy lesz-e békülés

Fotó: Instagram

Mindkét énekesnő számértékeiben benne van az engesztelhetetlenség, és az is, hogy ha kimondanak valamit, az ellen fellebbezésnek helye nincsen. Viszont mindketten érzékenyek, és alapvetően nem szeretik a konfliktust; így könnyen elképzelhető, hogy felül tudnak emelkedni azon, ami a számokban meg van írva…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?