EZO

Légy résen, ez a három jegy mindig a nős férfiakra hajt!

Van az a nőtípus, amelyiknek kifejezetten a nős férfi az esete. Gondoltad volna, hogy ezek a nők általában ennek a három jegynek a szülöttei?

Vajon miért vonzó egy nős férfi egy szingli nő számára? Azért, mert egyszer már kiderült, hogy képes elkötelezni magát? A versengés miatt? Vagy egyszerűen azért, mert mindig az kell, ami tilos? Persze egy titkos viszonyban a férfi sem ártatlan, hiszen a dolog mindig két emberen múlik. Ha az illető annyira szeretné a feleségét, akkor egyszerűen hűséges maradna hozzá, csábítás ide vagy oda. Ám az is vitathatatlan tény, hogy vannak nők, akik számára nem tabu az a férfi, akinek karikagyűrűt látnak az ujján – sokkal inkább kihívást látnak az ilyen férfiakban. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, amelyek kifejezetten szeretnek ráhajtani a nős férfiakra, akármennyire is bizonytalan dolog szeretőnek lenni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nős férfi 01

Egyszer már képes volt elkötelezni magát – vajon másodszor is megteszi?
Fotó: Pixabay.com

Bika: a nős férfi a stabilitást jelenti számára

A Bika semmire sem vágyik jobban, mint az állandóságra és a megbízhatóságra. De akkor hogyan mehet bele olyan kapcsolatba, amelyben ő a harmadik fél, és egyáltalán nem biztos, hogy nem marad egyedül? Egyszerű: aki egyszer már megházasodott, az tanúbizonyságát adta annak, hogy képes elköteleződni. Vagyis érdemes vele foglalkozni, és a Bika jegyűekre jellemző kitartással és eltökéltséggel megszerezni. Utána már csak meg kell tartani, nehogy a Bika szülött is úgy járjon, mint az első feleség.

Nős férfi 02

Egyes csillagjegyek számára kifejezetten vonzó a nős férfi
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: győzni akar a nők közötti versenyben

Az Oroszlán jegy szülötteinek a versengés, és persze a győzelem a lételemük. A nős férfi kihívás számukra, annak lehetősége, hogy megmutassák, ők a legjobbak. Azért mennek bele a rizikós viszonyba, hogy bebizonyítsák maguknak: akire kivetik a hálójukat, az mindenki mással szemben őket választja. Még akkor is, ha ehhez a férfinak keresztül kell mennie a válás nem könnyű erőpróbáján. De a titkos viszonnyal járó izgalom és dráma sem közömbös számukra, már csak ezért sem fogják kihagyni a kínálkozó lehetőséget.

Nős férfi 03

A titok és az elérhetetlenség is lehet izgalmas
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: a titok és az elérhetetlenség izgatja

A Skorpió jegyűek fantáziáját felpiszkálja, ha valami látszólag nem lehet az övék. Ha egy férfi már foglalt, és csak titokban lehetne vele találkozni, máris izgalmassá válik egy Skorpió nő számára. Minden vonzza őt, amiben van egy kis sötét titok, egy kis rejtély, ami nem egyértelmű. És persze a titkos viszonyok romantikus vonatkozása is afelé hajtja, hogy kikezdjen a férfival, akinek már van felesége. A kérdés csak az, mi lesz a kapcsolattal, ha a férfi végül őt választja, és az egykori titok kikerül a fényre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?