Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.12.01.

Megérkezett a decemberi szerelmi horoszkópod, ez vár rád most

Az év utolsó esélye, vajon rád talál a szerelem még idén? Lássuk, mit hoz a december a különböző jegyek szülötteinek.

Szerelemben telik az év utolsó hónapja? Megtalálod a Nagy Őt? Most megtudhatod!

Fotó: pixabay

Kos ( III.21. -IV.19. )

A decemberi energiák hódításra késztetnek. Valószínű hetek óta már kiszemelted azt, aki nagyon tetszik neked. Igen! Légy bátor, és kezdeményezz! Ez egy Kos jegyben született embernek sem esik nehezére. A hónap közepén nagy eséllyel megtalálod a szerelmet. Ha párkapcsolatban élsz, most te döntöd el, hogy az érkező flörtnek teret engedsz-e. Előtte tedd fel a kérdést: megéri ez nekem?

Bika ( IV.20. -V.20. )

Hónap elején, ha valaki randira hív, ne mondj nemet. Úgy tűnik, itt a szerelem ideje. Kellemes, romantikus séták, kirándulások a természetben. Érezni fogod, ha ez nem csak egy futó kaland. Fontos számodra a biztonság, ebben a kapcsolatban talán azt is megtalálod.

Ikrek ( V.21.-VI.21. )

A december lehetőséget tartogat számodra, ha végre feladod a hódító öszöneidet. Olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki komolyan vesz téged és a kapcsolatot is. Rajtad áll, hogy felvállalod-e vagy, sem. Mit mond a szíved?

Rák ( VI.22-VII. 22. )

Támogatanak a csillagok, ha kész vagy az elköteleződésre. Ha pedig szerelemben élsz a pároddal, akkor kiegyensúlyozott, harmónikus hónap elébe néztek. Idén az ünnepeket nagy egyetértésben tudjátok eltölteni.

Oroszlán ( VII.23-VIII.22. )

Szanvedéllyel teli hónap számodra a december. Értékeld a jelenlegi párod, és az elmúlt hónapok kicsit visszafogottabb napjait. Tegyél meg mindent érte. Ha viszont a kapcsolatodban már sok jel azt mutatja, hogy nem jó úton jársz, akkor most itt az ideje, hogy válts. Még ámor nyila is eltalálhat. Nem lesz hiány nagy érzelmekben.

Szűz ( VIII.23-IX. 22. )

Az év vége számodra is nagy szerelmet tartogat. Bár nem a szemvedélyről vagy híres, most mégis szingliként fellobbanhat benned ez az érzés. Sorsszerű találkozásra számíthatsz.

Mérleg ( IX.23-X.22. )

Ha több vasat tartasz a tűzben, akkor most bármi megtörténhet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt hónapok kétségei egy kis időre elmúlhatnak. De nem biztos, hogy minden felhő teljesen elvonult, az ünnepek alatt mégis nyugalom és szeretet lesz a levegőben. Utána rajtatok múlik merre tovább.

Skorpió ( ( X.23.-XI.21. )

Ha szingli vagy, akkor a decemberi Rák telihold romantikát hozhat az életedbe. Itt az ideje egy mély és szenvedélyes kapcsolatnak. ha pedig párkapcsolatban élsz, becsüld meg a párodat. A konfliktusok ellenére se táncolj ki a helyzetekből. Így nyugalmas és szeretettel teli lesz az év vége.

Nyilas ( XI.22-XII.21. )

Nem áll tőled távol a titkos szerelem gondolata. Jobb, ha most elfelejted a flörtöt, a párod nem lesz tőle boldog, mert most nem marad titokban. Ha mégis azt érzed, hogy ez több, mint egy flört, akkor a szerelem számodra hónap közepén kezdődik.

Bak ( XII.22.-I.19. )

Rengeteget dolgozol, ez a párodnak nem mindig tetszik. Ráadásul elégedetlenkedsz is. Most itt a lehetőség egyensúlyba hozni a munkát és a szerelmet. Nem kell nagy erőt venned magadon, elég, ha a figyelmedet a szerelem felé tereled. Lehet soha nem tapasztalt élményben lesz részed.

Vízöntő ( I.20.-II. 18. )

Már egy ideje érzed, hogy változtatni kell a kapcsolatodon. Ha nem teszed meg, akkor az élet lök ki ebből a helyzetből. Nem lesz választásod. Ne feledd el, a változás belül kezdődik el! Sikeres évet zárhatsz, ez az energia személyiségedre is hatással lesz, nem csak a párkapcsolatodra.

Halak ( II.19.-III. 20. )

Még az újhold előtt romantikus szerelem léphet be az életedbe. Az adakozás jellemzi mindemellett a decembert, hiszen így tudod a legjobban kifejezni a szereteted. Ezt az élet spirituális fizetőeszköznek is értelmezi, így nem marad el , hogy érezd a feléd áramló szertetet sem.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!