ÉLETMÓDI

Ezt keresi a férfi a nőben, amikor kapcsolatot akar

Nem, egyáltalán nem csak a külső számít. Sőt!

Bármennyire is fontos a külső a párválasztáskor, és bármennyire is vizuális típusok a férfiak, azért természetesen őket is sok egyéb dolog befolyásolja, amikor párt választanak maguknak. Hogy mik ezek? Mutatjuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1.Humor

Ahogyan a legtöbb nő számára, úgy a férfiaknak is fontos, hogy tudjanak együtt nevetni a párjukkal. Szeretik, ha egy nő érti a viccet. És az már hab a tortán, ha ő maga is humoros.

2.Beszélgetés

Olyan társra vágynak a férfiak is, akivel lehet kellemes és tartalmas beszélgetésbe is bonyolódni. Fontos, hogy szót értsenek a partnerükkel, és hogy legyen egymás számára mondanivalójuk.

3.Nőiesség

A legtöbb férfi természetesen nőies nőre vágyik. Ez nem jelent sem pipiskedést, sem folyamatosan viselt tűsarkút. Egyszerűen csak erősen hat rájuk az a zsigeri, ösztönös nőiség, amely mellett ők is igazán férfinak tudják érezni magukat.

4.Meglepetés

Sokan mondják, hogy az unalom a kapcsolat halála. Egészítsük ki: a kapcsolat kezdetét is megöli. Az izgalmak, a meglepetések mindkét fél számára nagyon fontosak!

instagram

5.Jó energiák

A férfi, akárcsak minden ember, azt szeretné, hogy olyasvalaki legyen mellette, aki feltölti őt, akitől energikusabbnak, sőt jobb embernek érzi magát. És szerencsére ez oda-vissza hat. Ez pedig csak segíti és fejleszti a kapcsolatot.

És ezeket olvastad már?