EZO

Készülj: Holnap jön az évszázad holdfogyatkozása

Hatalmas energiákat mozgat meg a különleges égi jelenség, ezek hatása mindenkire érvényes. Ne maradj le te sem, csekkold péntek este az égboltot. Mutatjuk, miért is lehet fontos az életedben ez a ritka együttállás!

Magyarországon július 27-én az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozását nézhetjük végig, mely 22:21 óra körül lesz megfigyelhető. Amennyiben felhős lenne az ég, a minden eddiginél erősebb hatás akkor is érezhető lesz.

A 103 perces teljes holdfogyatkozás az évszázad leghosszabb holdfogyatkozásának számít.

A júliusban és augusztusban felhalmozódott égi jelenségek jelentős változásokat és átalakulásokat jeleznek, melyek hatásait egyértelműen észre lehet venni.

De mire is számíthatsz a mostani teljes holdfogyatkozással kapcsolatban? 

A legfontosabb az lesz, hogy az új energiákkal a lelkünkben esetleg fennálló disszonancia oldódik, így harmóniába kerülhetünk. Érdekes következménye lehet mindennek: azok a dolgok, melyek január-február környékén foglalkoztattak bennünket, most teljesen új módon térhetnek vissza az életünkbe. 

A holdfogyatkozás segíteni fog azoknak a dolgoknak az eltávolításában, melyektől elnehezednek a hétköznapok és amelyek gátként állnak az érzelmek áramlásának útjában. A nagy erejű holdfogyatkozás alatt esélyed van meglátni, megérezni, hogy életednek melyek azon területei, amik valamiért nem működnek. 

Ha kellő beleérzéssel éled át ezt a fontos égi jelenséget, pontosan tudni fogod, merre kell továbbhaladnod, hiszen a holdfogyatkozások új kezdeteket jelentenek és az energiák új utakra terelnek minket.

Igyekezzünk tiszta vizet önteni a pohárba, minden félreértést tisztázni és ezáltal lezárni a múlt történéseit. A felszín alatt feszültségek húzódhatnak, ezért is fontos hogy igyekezz egyensúlyban maradni, ugyanis a következő napokban olyan fejlemények jöhetnek, melyek alapvetően lesznek hatással további életedre.

Lapozz a folytatáshoz!


Július végére 5 bolygó is retrográd mozgásba vonul, pontosan ezért nagy terveket nem érdemes szőni ebben az időszakban, inkább csak haladni az áramlással, elengedni a kontrollt és élvezni az energiák által életünkbe hozott megújulást és újjászületést. 

Akik már régóta foglalkoznak magukkal és a múlt traumáinak feldolgozásával, azoknak valójában az újjászületést hordozza magában a júliusi holdfogyatkozás. Akik pedig eddig még csak a felszínt kapargatták meg, most választhatnak, hogy elég bátrak lesznek-e lenézni a mélybe - oda, ahol az igazán komoly problémák húzódnak.  Nem kell megijedni, épp elég, ha őszinte vagy magadhoz, cserébe lelked a gyógyulás útjára léphet, az egyre stabilabb harmóniát napról napra érezni fogod. 

A hónap tökéletes alkalmat kínál az előrelépésre és az energiákkal való feltöltekezésre, valamint arra, hogy az önmagunkkal való kapcsolatunk megerősödjön.

Megújulásokban és harmóniában gazdag tapasztalásokat kívánunk!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?