EZO

Készülj: Holnap jön az évszázad holdfogyatkozása

Hatalmas energiákat mozgat meg a különleges égi jelenség, ezek hatása mindenkire érvényes. Ne maradj le te sem, csekkold péntek este az égboltot. Mutatjuk, miért is lehet fontos az életedben ez a ritka együttállás!

Magyarországon július 27-én az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozását nézhetjük végig, mely 22:21 óra körül lesz megfigyelhető. Amennyiben felhős lenne az ég, a minden eddiginél erősebb hatás akkor is érezhető lesz.

A 103 perces teljes holdfogyatkozás az évszázad leghosszabb holdfogyatkozásának számít.

A júliusban és augusztusban felhalmozódott égi jelenségek jelentős változásokat és átalakulásokat jeleznek, melyek hatásait egyértelműen észre lehet venni.

De mire is számíthatsz a mostani teljes holdfogyatkozással kapcsolatban? 

A legfontosabb az lesz, hogy az új energiákkal a lelkünkben esetleg fennálló disszonancia oldódik, így harmóniába kerülhetünk. Érdekes következménye lehet mindennek: azok a dolgok, melyek január-február környékén foglalkoztattak bennünket, most teljesen új módon térhetnek vissza az életünkbe. 

A holdfogyatkozás segíteni fog azoknak a dolgoknak az eltávolításában, melyektől elnehezednek a hétköznapok és amelyek gátként állnak az érzelmek áramlásának útjában. A nagy erejű holdfogyatkozás alatt esélyed van meglátni, megérezni, hogy életednek melyek azon területei, amik valamiért nem működnek. 

Ha kellő beleérzéssel éled át ezt a fontos égi jelenséget, pontosan tudni fogod, merre kell továbbhaladnod, hiszen a holdfogyatkozások új kezdeteket jelentenek és az energiák új utakra terelnek minket.

Igyekezzünk tiszta vizet önteni a pohárba, minden félreértést tisztázni és ezáltal lezárni a múlt történéseit. A felszín alatt feszültségek húzódhatnak, ezért is fontos hogy igyekezz egyensúlyban maradni, ugyanis a következő napokban olyan fejlemények jöhetnek, melyek alapvetően lesznek hatással további életedre.

Lapozz a folytatáshoz!


Július végére 5 bolygó is retrográd mozgásba vonul, pontosan ezért nagy terveket nem érdemes szőni ebben az időszakban, inkább csak haladni az áramlással, elengedni a kontrollt és élvezni az energiák által életünkbe hozott megújulást és újjászületést. 

Akik már régóta foglalkoznak magukkal és a múlt traumáinak feldolgozásával, azoknak valójában az újjászületést hordozza magában a júliusi holdfogyatkozás. Akik pedig eddig még csak a felszínt kapargatták meg, most választhatnak, hogy elég bátrak lesznek-e lenézni a mélybe - oda, ahol az igazán komoly problémák húzódnak.  Nem kell megijedni, épp elég, ha őszinte vagy magadhoz, cserébe lelked a gyógyulás útjára léphet, az egyre stabilabb harmóniát napról napra érezni fogod. 

A hónap tökéletes alkalmat kínál az előrelépésre és az energiákkal való feltöltekezésre, valamint arra, hogy az önmagunkkal való kapcsolatunk megerősödjön.

Megújulásokban és harmóniában gazdag tapasztalásokat kívánunk!

 

 

És ezeket olvastad már?