EZO

Itt a júliusi telihold, mutatjuk, pontosan mit kell tenni

Ismét itt az ideje a havi összegzésnek: tûnődj el, mi az, ami nem hasznos számodra, ami feldühít vagy megmérgez. Takarítsd ki a fejedből a káros gondolatokat, segít a telihold.

Július 9-én hajnali 5 óra 9 perckor ismét "kerek" lesz a Hold. Most a Bak jegyében áll majd a telihold. Remek alkalom, hogy megszabadulj függőségeidtől, ragaszkodásaidtól. A Bak jegyének analógiái közé tartoznak a kötelességtudatból felvállalt feladataink, a lelkünk téveszméi terheinkkel, mindennapjainkkal kapcsolatban.Megbetegíthet, ha ragaszkodsz lelki traumáidhoz, amik megkeményítettek, és amelyek miatt még mindig csalódást, dühöt, fájdalmat érzel. Érdemes ezen a napon ezekkel szembenézni, hiszen ha bárkire is haraggal gondolsz, az nem őt, hanem téged büntet, a te hangulatodra lehet hatással. Itt az idő az elengedésre, megbocsájtásra. Ezen a napon a családi kötelékeink is nagy hangsúlyt kaphatnak. Ebben a kérdésben mindig a szeretet a vezet a megoldáshoz.

Ehhez használj telihold-varázslatot!

Vegyél egy papírt. Õszintén fogalmazd meg magadnak, mi az, amitől meg szeretnél szabadulni. Legyen az akár egy függőség, vagy egy rossz érzés egy másik emberrel kapcsolatban, ragaszkodás egy helyzethez. Ha őszintén leírtad, ami a szívedet nyomja, az már fél siker.

Célszerű viszont ezt a papírt elégetni (persze vigyázz a tűzzel), vagy akár darabokra tépni. Így szabadulj meg ezektől az érzésektől, gondolatoktól, hogy helyükre újak érkezhessenek. Olyan ez, mint amikor az ember haragot érez, majd fog egy bokszzsákot, és kitölti rajta a dühét.  Amint ezen az elengedésen túl vagy, pihenj meg, találd meg a békét. Vegyél mély levegőt, engedd be a telihold energiáját.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?