EZO

Íme a szeptemberi horoszkópod - ezt üzenik neked a csillagok!

Most kiderül, mi vár rád a következő hónapban. Vajon boldogságra készülj? Esetleg nehézségekre számíts? Nézd meg a csillagjegyed alapján.
címkék:
  • Szerző: BZ

Sok meglepetést és fordulatot tartogat az ősz első hónapja. Van, aki a szerelemben számíthat pozitív fejleményekre, mások pedig a munkában fognak tudni kiteljesedni! Tarts velünk és nézd meg, rád vajon mi vár szeptemberben!

KOS

Felgyorsulnak körülötted az események. Új ötleteid és kreativitásod segít az előrelépésben, és nagy döntéseket leszel képes meghozni. A szerelemben szerencsés leszel: ha még nem találtad meg a párod, akkor most lehetőséged nyílik rá. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor elmélyülnek köztetek az érzelmek, a most köttetett szövetségek és házasságok egy életen át kitartanak majd. Nehézségekkel is számolnod kell, elsősorban családi gondokra számíthatsz, de nem kell nagyon aggódnod, mert meg fogod tudni oldani őket.

BIKA

A hónap egyik kegyeltje vagy: most szinte bármit sikerre viszel. Itt az alkalom, hogy belevágj valamibe, amit régóta tervezel, valóra válts egy régóta dédelgetett álmot. Váratlan lehetőséggel találkozhatsz szembe, amelyet kár lenne kihagyni. Kapcsolataidban a bizalom, a harmónia, a kiegyensúlyozottság fog uralkodni.

IKREK

Pároddal igazi összhangban lesztek szeptemberben, munkahelyeden is stabilitásra, megbecsülésre számíthatsz. Remek alkalom ez arra, hogy függő ügyeidet, esetleg elvarratlan problémáidat rendezni tudd. Ha egyedülálló vagy, akkor a szerelem is beköszönthet az életedbe, a meglévő kapcsolat pedig igazán gyümölcsöző lesz.

Mutatjuk a további csillagjegyeket is! LAPOZZ!


RÁK

Most van itt az ideje annak, hogy lépjél és meghozd az eddig halogatott döntéseidet. Kedvező eredményekre számíthatsz döntéseid során, és nagyon fontos, hogy szeretteid maximálisan melletted állnak. Harmónia, szerelem, romantika jellemzi számodra elsősorban ezt a hónapot. És ha még nem találtad meg az Igazit, akkor most nagy eséllyel várhatod az érkezését.

OROSZLÁN

A hónap első fele feszültségekkel, idegességgel terhelt lehet, de ne add fel, mert a hónap második felére már sokkal szebb napok várnak rád. Fontos döntéseidet is érdemes inkább ekkorra hagynod. Könnyen lehet, hogy hónap vége felé rátalálsz életed párjára, akivel tartósan, akár örökké együtt is maradsz. Szeptember elején viszont kerüld a kapkodást és a konfliktusokat.

SZÛZ

Anyagiak terén komoly döntéseket kell hoznod, és a szerelemben is vegyes hatásokra számíthatsz. Meglévő párkapcsolatodra érdemes több figyelmet fordítanod, mert párod úgy érezheti, elhanyagolod őt. Főleg társaságban érzed most jól magad, nyomaszt most az egyedüllét: találkozz új emberekkel, gazdagodj új élményekkel, és figyelj fokozottan az egészségedre!

Mutatjuk a további csillagjegyeket is! LAPOZZ!


MÉRLEG

A hónap első fele hozhat kellemetlen pillanatokat, nem kizárt, hogy valaki keresztbe szeretne tenni neked. Te azonban résen leszel és kellő időben észre fogod ezt venni. Családi problémákkal számolhatsz, ezek viszont rajtad kívül állnak, nincs rájuk hatásod, próbáld meg nem a lelkedre venni őket. Párkapcsolatod viszont még inkább elmélyül, egyedülállóként pedig minden okod megvan a bizakodásra a hónap második felében.

SKORPIÓ

Sajnos a magánéleted nem lesz gondtalan szeptemberben. Párkapcsolatodban akár törés is előfordulhat, azonban könnyen előfordulhat, hogy váratlan szerencse fog betoppanni az életedbe. A fordulat, ami készül, összességében szerencsés lesz, neked pedig még a gondok ellenére is kellő erőd és önbizalmad marad, főleg ha elkerülöd a túlhajszoltságot.

NYILAS

Nagy sikerek várnak rád a munkában és a karrierben. Használd ezt ki, mert idén ez lesz az utolsó olyan hónap, mely valóban nagy és pozitív változásokat hozhat, akár komoly váltás, új munka lehetőségét is. Szerelemben most romantikus éned kerül előtérbe, élvezd ki ezt a harmóniát és az új partnerek lehetőségét is, láss azonban mindig a rózsaszín szemüvegen túl!

Mutatjuk a további csillagjegyeket is! LAPOZZ!


BAK

Komoly eredményekre, izgalmas kalandokra, mozgalmasságra és pozitív fordulatokra készülj! Régi gondjaidat most szinte gyerekjáték lesz megoldanod, anyagiak terén elégedett lehetsz, a másik nemet pedig rendkívül erősen vonzod most magadhoz. Élvezd ki ezt az időszakot, hiszen szinte minden téren sok sikerre számíthatsz.

VÍZÖNTÕ

A hónap első felében gondjaid akadnak a magánéletedben. Elbizonytalanodhatsz párod iránti érzéseidben, kétségeid lehetnek, hogy megtalálod-e a Nagy Õt. De a hónap második fele már jóval biztatóbb és kiegyensúlyozottabb napokat ígér. Munkád és kapcsolataid terén is cselekedj bölcsen, legyél elfogadó és rugalmas. Így fogod tudni most legjobban kezelni a szituációkat, melyekkel találkozol.

HALAK

Egy szép, nyugodt időszak vár most rád. A hónap elején még számíthatsz kisebb felhőkre a fejed fölött, de a pozitív energiák áthatják majd a hetek során párkapcsolatodat, ráadásul még munkádat is. Találd meg az egyensúlyt munkád és magánéleted között, és nagyon elégedett hónapod lehet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?