EZO

Ez a három csillagjegy különleges képességgel rendelkezik: megérzi a jövőt

A hatodik érzék segítségével előre megérezhetünk dolgokat, sőt, nehéz helyzetekben ösztönösen jó döntéseket hozhatunk. Sajnos nem mindenkinél működik egyformán ez a képesség, ám az alábbi 3 csillagjegyhez tartozók mindig számíthatnak rá. Vajon te köztük vagy?

A hatodik érzék nem mindenkinél működik egyformán: van, aki szinte minden nagyobb változást megérez előre, és van, akit meglepetésként érnek az élete eseményei. Vajon min múlhat, hogy hogy ki mennyire képes intuitívan előre látni a dolgokat? Bizony a csillagjegyünknek is köze van hozzá! Vajon melyik jegynél működik kifinomultan a hatodik érzék? Ki az, aki azonnal ráérez, ha titkolni próbálnak előle valamit?

Hatodik érzék 01

A Halak jegyűek megérzéseit a fantázia bolygója is segítii
Fotó: Pixabay.com

Rák: ez több, mint egyszerű megfigyelő képesség

A Rák-jegyű ember képes ráhangolódni mások érzelmi állapotára, ráadásul különlegesen jó megfigyelő. A hatodik érzék nála néha nem is megérzést jelent, csak annyit, hogy az apró jeleket is észreveszi, például azt, ha a köszönésnél nem nézel a szemébe, vagy nem úgy fogod meg a kezét, ahogy szoktad. Néha azonban igazi, megmagyarázhatatlan megérzései is vannak, azt is ösztönösen tudja, miért nem hívtad fel, amikor várta a telefonodat, pedig nem is találkoztatok szemtől szemben. Neki nyugodtan kiöntheted a szívedet a barátod viselkedése miatt is, az apró jelekből pontosan tudni fogja, mi a helyzet veletek.

Halak: A Neptunusz bolygó segíti a megérzéseit

A víz-jegyek uralkodó bolygója a Neptunusz, a fantázia égitestje. Épp ezért a Halak jegy szülöttei különlegesen empatikus természetükről ismertek. Egy Halak jegyű barát szinte azonnal meglátja rajtad, ha nem vagy jó passzban, ha a munkahelyi problémán tépelődsz, vagy ha összevesztél a kedveseddel – egy szót sem kell szólnod. Sőt, a Neptunusz abban is segíti a Halak-szülötteket, hogy jó előre megálmodjanak valamit, ami később bekövetkezhet. Néha épp azért szeretnének egy kicsit egyedül lenni, mert túlságosan könnyen átveszik mások energiáit, és ez a hatodik érzék fárasztó is lehet számukra. Ilyenkor hagyniuk kell, hogy kissé kitisztuljon a fejük és a lelkük.

Hatodik érzék 02

A Skorpiók a többiek legrejtettebb titkait is kiszimatolják
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: mások legmélyebb titkaira is ráérez

Bár a saját életüknek nem teregetik ki minden részletét, így sokan titkolózónak és rejtélyesnek tartják őket, másoknak a legsötétebb, legmélyebbre elrejtett titkait is képesek kiszimatolni. A Skorpió jegy szülötteinek hatodik érzéke rendkívül kifinomult, már azelőtt megsejtik a mélyben forrongó gondokat, hogy azok megközelítenék a felszínt. Kétszer is gondold meg, beszámolsz-e a Skorpió barátnődnek arról, hogy megint kibékültél a „se veled, se nélküled” pasival: lehet, hogy azonnal rámutat a mélyen rejtőző igazságra, amit lehet, hogy még nem vagy kész hallani. Hazudni pedig ne is próbálj neki, a hatodik érzék azonnal megsúgja neki, hogy visszatartod az információt, és rögtön nemkívánatos személy leszel a közelében. Ha viszont figyelmeztet valamire, lehet, hogy érdemes hallgatnod rá!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?