EZO

Ma kiteljesedik a Szaturnusz és Mars trigon, három csillagjegy számára pénzt hoz ez a kapcsolat

Fantasztikus lehetőség előtt áll három szerencsés csillagjegy. Sok pénzhez juthatnak a napokban. Vajon Te is a kiválasztottak közt vagy?

Három csillagjegy számára a Szaturnusz ( Vízöntő jegyében )és a Mars ( Ikrek jegyében ) trigonja nagyon kezdvező csillagállás, és ez a mai napon teljesedik ki. Alapjában véve kemény munkára és tervszerű cselekvésre ad energiát ez a fényszög. Ilyenkor erőpocsékolás nélkül kezdhetsz bele valamibe, ami hasznos eredményt hoz. Kerüld az erőszakos akaratot. Légy nagyon precíz. A trigon gyakran adományoz bátorságot, ügyességet, így könnyebben nézhetsz szembe élethelyzetekkel. Nagy felelősség mellett is kaphatsz segítő energiákat, ha nagyobb a nyomás az átlagosnál, akkor is légy kitartó, főleg, ha az alábbi három csillagjegy egyikében születtél, mert nagy támogatást kapsz terveid megvalósításához, és nem kevés pénz is állhat a házhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pénz

Pénz
Fotó: pixabay.com

Oroszlán

Előfordulhat, hogy pénzeső hullik rád. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, melyek ezúttal egészen különlegesek is lehetnek. Gondold át még egyszer: tényleg ezt akarod? Mindenképp jobb, ha a Földön maradsz. Ne szállj el, gondolj a jövőre is. A váratlan kiadásokat ne seperd a szőnyeg alá. Bár szerelmedtől nem sajnálsz semmit, gondolkozz józanul. Az Oroszlán szülöttje imádja a luxus tárgyakat, órákat és kifinomult az ízlése. Ám még ha sokat is megengedhetsz magadnak, legyen határ, légy tudatos a költekezésben.

Bak

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és megérzésekkel, főleg ami a pénzteremtést illeti. Stabilan, kiszámíthatóan érkezik hozzád a pénz. Ez a biztonságérzetednek nagyon jót tesz, te mindig tudod a határokat. Ügyesen spórolsz általában, de most bátran engedj meg magadnak többet! Úgy érkezik hozzád egy nagyobb összeg, mint derült égből a villámcsapás. Nem kell lemondanod az extrém dolgoktól sem, ne korlátozd magad úgy, ahogy szoktad!

Vízöntő

Nagyon szerencsés számodra ez a fényszög, akár még meg is gazdagodhatsz. Szinte el sem kerülheted a bőséget. Adj fel egy lottószelvényt, ezt a lehetőséget se hagyd ki! Célodat is elérheted és munkád gyümölcse is beérhet,több úton is érkezhet hozzád a pénz. Főnököd is látja nagyszerűségedet, nem kizárt, hogy még az alapfizetésed is megemelkedik. Itt az ideje, hogy elhidd: vannak csodák! Most be is bizonyosodik. A három csillagjegyből te vagy a legszerencsésebb!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?