EZO

Ez a három csillagjegy rossz szomszéd: vigyázz, kegyetlenül megkeseríthetik az életedet!

Egy rossz szomszéd alaposan tönkre tudja tenni az életünket. Állandó konfliktus, kellemetlenkedés vagy vad bulik boríthatják fel a pihentető estéket és hétvégéket. Vajon melyik csillagjegytől kell e téren óvakodnunk?

Alig van kellemetlenebb élmény, mint az, ha az otthonunkban nem tudunk pihenni, mert egy rossz szomszéd folyamatosan megzavar benne. Szinte mindegy is, hogy a bulizós, hangoskodó egyéniséget fogtuk ki, vagy azt, aki milliméterre leméri a sövényt, és azonnal feljelent, ha egy levélke is átlóg hozzá. Mindegyik épp azt az időt keseríti meg, amelyet kényelmesen, kellemesen igyekszünk tölteni. És azt a helyet teszi tönkre, amelynek a feltöltődésünket kellene szolgálnia. Ám az, hogy kiből milyen szomszéd válik, részben a csillagjegyünktől is függ. Megmutatjuk, mely jegyekkel nehéz együtt élni a szomszédaiknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Ikrek: a zajos bulik miatt lesz belőle rossz szomszéd

Rossz szomszéd 01

Az Ikrek jegyűek különösen a panelben lehetnek kellemetlen szomszédok, hiszen szeretnek hangosan bulizni (Fotó: pixabay.com)

Az Ikrek jegyének szülöttei unatkoznak, ha nincs az életükben legalább heti egy parti, nagy létszámú vacsora, vagy egyéb vidám és mindenekelőtt hangos összejövetel. A szomszédaik bosszúságára az otthonukban is nagyon szeretnek vendégeket fogadni. Ilyenkor akár hajnalig is szól a zene, vagy hallatszik át mindenhová a hangos beszélgetés, egy Ikrek jegyű ember társaságában senki nem fogja vissza magát. Persze az Ikrek-szülött szívesen meghívja a buliba az egész emeletet, de ettől még a legtöbbször nem lesz kevésbé rossz szomszéd.

 

Bika: probléma esetén lendül támadásba

Rossz szomszéd 02

Milyen szomszéd vagy? Nem mindegy, milyen csillagjegyben születtél! (Fotó: pixabay.com)

A Bika jegyűekből akkor lesz minden képzeletet felülmúlóan rossz szomszéd, ha valami probléma adódik. A tulajdonjog különösen érzékeny oldaluk. Ha a szomszéd fájának ága átlóg a területükre, simán kitelik tőlük, hogy levágatják, a számlát pedig elküldik a szomszédnak. A kompromisszum sem az erős oldaluk, viszont rendkívül makacsak, és változatos módon tudják megkeseríteni a szomszédaik életét. A legjobb, ha nem kerülsz velük konfliktusba, mert olyankor nem ismernek tréfát! Ráadásul a bosszúhadjáratban soha nem fáradnak el, nem érdemes abban reménykedni, hogy majd csak abbahagyják.

Skorpió: akkor lesz igazán rossz szomszéd, ha sérelem éri

Rossz szomszéd 03

A Skorpió jegyű szomszéd évek múlva is képes visszavágni egy vélt vagy valós sérelemért
(Fotó: pixabay.com)

A Skorpió jegyűek híresek a bizalmatlanságukról. Mivel nagyon nehéz elnyerni a bizalmukat, szomszédnak sem a legjobbak. Még egy összetartó szomszédságban is nehéz őket bevonni a közösségbe, inkább kimaradnak a közös cselevésből. De a Skorpió jegyű ember akkor lesz igazán rossz szomszéd, ha valami sérelem éri. Ilyenkor sokáig duzzog, nem is köszön a lépcsőházban az „ellenségnek”, de ha hajlandó is látszólag megbocsátani, akkor sem felejti el, kinek köszönheti a sérelmet. Képes akár hónapokkal, vagy évekkel a konfliktus után is visszavágni, és pont a másik legérzékenyebb pontjába „csípni”. Innentől senki nem fordíthat biztonsággal hátat neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?