EZO

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint egy jégcsap, kerüld el őket

Vannak csillagjegyek, akik bár tudnak szeretni, mégis jégcsapnak tűnnek. Ők reagálnak a világra a leghidegebb szívvel. Te közéjük tartozol?

Ők azok, akik sokszor érzéketlennek tűnhetnek. Az, hogy milyen szívvel él az ember, azt nem csak személyisége, és a vele történt események befolyásolják, hanem a csillagokban is meg van írva. Bár szinte mindegyik jegynek van egy rideg oldala, de mégis vannak, akiknek erősebben kidomborodik ez az oldala. Lássuk, mit is jelent az, hogy jégcsap csillagjegyek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: shutterstock

Rák

Bár nagyon családcentrikus és érzelmes a Rák, elgondolkodtató, hogy mégis miért jégcsap. Ha valaki megbántja, vagy belép a határain belül, akkor szinte nincs visszaút. Jégcsappal találja magát szemben. Itt szinte vége is a kettőjük közötti kapcsolatnak, hiszen képes a Rák a teljes lezárásra. Nagyon nehéz kiengesztelni őt, és nagyon kevés embernek sikerül. Igazi védőbástyát épít mindig maga köré.

Szűz

Nagyon maximalista és önmagával szemben kritikus. Képes beleveszni a dolgok tökéletesítésébe, egyszerűen nem ad időt és teret sokszor még az önszeretetnek sem. Blokkolja saját érzelmeit. Így aztán mások kívülről nem is látjhatják, mi zajlik benne legbelül. Még közvetlen környezetének sem mutatja meg igazi arcát. Nehéz úgy szeretni másokat, ha önmagát sem tudja szeretni! Hidegnek fogják látni a többiek.

Skorpió

Nagyon mély érzésű, aki ebben a jegyben született, sokszor nem is értik meg az emberek. Ő az, aki képes nagyon kedves lenni, utána meg jégvágóval elvágni egy kapcsolatot. Érdemes rá figyelni, érzékenységéből adódóan kevés embert enged magához közel, nála csak egyszer hibázhatsz. Akit szeret, azt nagyon szereti, ápolja vele a kapcsolatot. Néha túlzásba is esik vagy birtokolni próbál. Ha érzelmileg valamit nehezen dolgoz fel, akkor önmagát vagy a másikat bántja. Ilyenkor nagyon hideggé válik.

Bak

Nem szereri, ha érzései irányítják, nagy energiákat tesz ellene. Siker, pénz, kitartás, és egy tökéletes kép fenntartása nagyon fontos számára. Nehezen engedi és mutatja ki érzéseit. Szó szerint befagyasztja őket mélyre. Ezért is az egyik legkeményebb jégcsap. Nem egyszerű számára a szeretet kimutatása. A negatív kritikák mélyen megérintik, a dícséretet pedig nehezen fogadja be.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?