ÉLETMÓDI

Döbbenetesen őszinte személyiségteszt: melyik tükörbe néznél bele?

Félelmetesen őszinte ez a személyiségteszt, fellebbenti a fátylat a titkos vágyakról.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Olyan képeket mutatunk neked, melyeken tükrök szerepelnek. A kérdés az, hogy te melyik elé állnál most, melyikbe néznél bele. Ez bizony elárulja, miben reménykedsz, és azt is, milyen a személyiséged titkos oldala.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sikerült döntened? Akkor mutatjuk, mi rejlik valójában a szívedben.

1. Átgondolt és céltudatos

Szereted a különleges dolgokat, de szereted a rendet és a praktikumot is. Ellentmondásos, de kiegyensúlyozott személyiség vagy. Most mégis inkább a kíváncsiság dominál benned. Vajon mi az, ami foglalkoztat? Mi az, ami kicsit kizökkentett a komfortzónádból? Gondold át, mit szeretnél úgy igazán. A hétköznapok mókuskerekében elnyomott vágyaidnak engedj kissé szabadabb utat! Hidd el, hogy képes vagy szárnyalni is! Bízz magadban és tartsd meg ezt a kivételesen szép egyensúlyt, melyet elértél az életedben.

2. Elegancia és finom rezgések

Maga vagy a kifinomultság. Nincs benned hivalkodás, nem hajtasz feltűnésre, fontosnak tartod a valódi értékeket, a harmóniát és az egyensúlyt. Különösen fontosak számodra az emberi kapcsolatok. Optimistán tekintesz a jövőbe. Tényleg így érzel? Vagy ez a vágyad? Ha az utóbbi, akkor vedd számításba, mi az, ami visszatart, mi az, ami akadályoz – és azt is, hogy mi az, ami inspirál és támogat téged. Olyan erő lakozik benned, mely megtalálja a maga útját, ha hagyod és segítesz neki!

3. Romantikus és optimista

Lelked és szíved tele van szeretettel és nyitottsággal. Nem törnek le a gondok, nem hagyod magad eltántorítani a szép gondolatoktól. Igazi túlélő vagy, aki telve van reménnyel! Gyönyörű, értékes és segítő tulajdonság ez, becsüld meg jól, mert kivételes! Vigyázz azonban arra is, hogy nagy szíved és odaadásod ne legyen mások prédája. Védd kissé jobban magad, hidd el, az óvatosság még nem jelent bizalmatlanságot!

4. Különleges, egyedi látásmód

Nem hagyod, hogy befolyásoljanak a megszokások. Saját, egyedi látásmóddal rendelkezel, valószínűleg még az ezotéria felé is nyitott vagy. Lelked szinte mint egy szivacs, úgy szívja magába az energiát, pozitív hatásokat, tanulást és bölcsességet. Kivételes adottságokkal bírsz. Ez néhányak számára talán szokatlan és furcsa lehet, de ne törődj velük, koncentrálj önmagadra, és mindarra, amit eddigi tapasztalataid és fejlődésed során elértél! Ezt már nem veheti el senki tőled, és hatalmas belső gazdagságot nyújtanak számodra a jövőben is.

5. Rendhagyó és nyitott

Ez a tükör nincs felakasztva a falra. Egyszerűen csak a falnak van támasztva, miközben szinte az egész teret megmutatja. Akárcsak te magad: nem törődsz a szigorú konvenciókkal, viszont roppant érzékeny vagy és hatalmas a lelked. Ritka az olyan tiszta lelkű ember, mint ember, mint te. És igen, ez gyakran fájdalommal jár, de hidd el, mégis megéri. Nem éri meg feladni ezt a nagy kincset, ápold és becsüld meg.

6. Koncentrált, optimista

Ez a kép jól láttatja, mennyire befogadó és nyitott szellem vagy, ugyanakkor mennyire kedveled a praktikumot és a letisztult egyszerűséget. Igen, ez olykor nehéz párosítás és dilemmát is okozhat, melyik énedre hallgass. De hagyatkozz ösztöneidre: meg fogják súgni, mikor merre indulj!

címkék:
És ezeket olvastad már?