EZO

Ez a három csillagjegy a sikerre született, vajon te is köztük vagy?

Azt mondják, bátraké a szerencse – és persze azoké, akik tudják, mit akarnak. Ez a három csillagjegy nem panaszkodhat: őket aztán nehéz befolyásolni, és a siker szinte állandó vendég az életükben.

Vajon mi a siker titka? Egyesek szerint az, hogy határozottak legyünk, és rendületlenül kövessük az álmainkat. Persze az sem baj, ha másokat is könnyedén rábírunk, hogy támogassanak bennünket. Mindehhez viszont erős személyiségre van szükség. Ez a három csillagjegy nem megy a szomszédba egy kis határozottságért. Meggyőző, lehengerlő, erős egyéniségek, akik képesek rá, hogy megvalósítsák a vágyaikat. Így a siker nem marad számukra álom, hiszen mindennap megélik! Te vajon hozzájuk tartozol?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Siker 01

Az Oroszlán jegy szülötteiről mindenki tudja, hogy erős egyéniségek
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: a siker letéteményese

Az Oroszlánok a hétköznapokon is előszeretettel viselkednek uralkodóként. Vagy melléjük állsz, vagy az ellenségük leszel – nincs több választásod. Az ellenségüknek pedig nem jó lenni. Néha kicsit olyanok, mint az elszabadult hajóágyú, de az energiájuk kétségtelenül magával ragadó. Nem csak egy kis létszámú csapatot, de egy hadsereget is örömmel elvezetnek, és a vonakodókat is rá tudják venni, hogy kövessék őket. Ennek pedig meg is van az eredménye, ami nem más, mint a rendszeresen learatott siker.

Nyilas: a megfelelő pillanatban lép

A Nyilas jegyű emberek feltűnően csendesek és visszahúzódóak – amíg el nem jön a támadás ideje. Információt gyűjtenek, összesítik, elemzik és felkészülnek, majd egyszer csak lecsapnak és learatják a babérokat. Az ellenfeleiket általában derült égből villámcsapásként éri a hirtelennek tűnő sikerük, annyira, hogy szinte reagálni sem tudnak rá. A követőket is lassú, kitartó munkával gyűjtik össze a háttérben, és akkor hívják össze a csapatot, amikor ennek a legnagyobb a hatása. A Nyilas szülöttek számára a siker titka a taktikus gondolkodás: százszor is átgondolják a következő lépésüket, de abban biztos lehetsz, hogy amikor lépnek, akkor az nagyot fog szólni.

Siker 02

A Bika jegyűek kitartóan, lassan haladnak a siker felé, de nem kétséges, hogy egyszer célba érnek
Fotó: Pixabay.com

Bika: lassú, kitartó lépésekkel a siker felé

A Bika szülötteket sokan lassúnak, nehézkesnek gondolják, afféle elefántoknak a porcelánboltban. Pedig csak olyanok, mint a csillagjegyük névadója: lassú, erős, kitartó lépésekkel haladnak a siker felé. Lehet, hogy kifelé nem mutatnak sokat, kerülik a látványos gesztusokat, de minden nap tesznek valamit a sikerért és legalább egy lépésnyit haladnak előre. A makacsságuk messze földön híres, vagyis nem tágítanak, amíg meg nem kapják, amit akarnak. És ha közben összetörik egy-két porcelántányér? Ám legyen…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?