EZO

Ez a három csillagjegy irányító-típus, vajon te köztük vagy?

Vannak emberek, akik egyszerűen vezetésre születtek; bárhova viszi őket a sors, mindig kézbe veszik az irányítást. Nos, ez nem véletlen: ez a tulajdonság meg van írva a csillagokban...
  • Szerző:

Irányító-típusú csillagjegyek igenis léteznek; van, aki már egészen kisgyerekkora óta természetesnek veszi, hogy mások hallgatnak rá, és ha bármi probléma van, kérdés nélkül megoldja. Ezek az emberek felnőttként akkor is vezetik a csapatot, ha történetesen nem ők ülnek a főnöki székben; de nem riadnak meg a hétköznapi szervezési feladatoktól sem, és kisujjból menedzselik a családot is. Bárhova kerülnek, tiszteletet parancsolnak, egyedi ötleteik miatt mindenki meghallgatja őket, és jócskán akadnak követőik is. Lássuk, melyek az irányító-típusú csillagjegyek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Mindenkit magával ragad a Kos határozottsága

Fotó: Pixabay.com

Mindig tudja, mit akar, és azt is, hogyan érheti el; és ebben senki nem állhat az útjába. Akikkel kapcsolatba kerül, félnek is tőle, hiszen hajlamos zsarnokká válni, de közben tisztelik is a makacsságáért és az erejéért. Ellenállhatatlan vezető, aki mindenből a legjobbat akarja, és nem éri be az első helynél kevesebbel. Ezért akkor érzi magát a legjobban, ha ő jön rá a megoldásokra, ő diktálja a tempót, és az ő ötletei érvényesülnek. Szereti a kemény kihívásokat, és akkor sem adja fel, amikor mások már meghátráltak volna. Nem csoda, hogy kérdés nélkül beállnak mögé, hiszen energikussága és vasakarata magával húzza az embereket.

Az Oroszlán mindig a középpontban akar lenni

Fotó: Pixabay.com

A legerősebb vezetők kerülnek ki közülük, méghozzá azért, mert e csillagjegy szülöttei imádnak reflektorfényben lenni. Márpedig erre a vezetői szék a legalkalmasabb; hiszen így mindenki ünnepelni tudja a sikereiket, és csodálhatják kreativitását. Van is mit, az oroszlán nem ismer lehetetlent: új ötleteivel, meghökkentő látásmódjával nincs az a gubanc, amiből ki ne keveredne valahogy. Szórakoztató, szerethető egyéniség, aki mellett nincs egy unalmas perc se; ha utat engedhet a képzeletének, valósággal szárnyakat kap. Ám ha valami rosszul sül el, könnyen bepánikol, és a dühét olyankor azokon vezeti le, akiket irányít.

Érzékenységével tör élre a Skorpió

Fotó: Pixabay.com

A leghisztisebb és leggonoszabb csillagjegynek tartják, pedig a Skorpió mindössze érzékeny: mélyen megéli az érzelmeit, amik sokszor igencsak szélsőségesek lehetnek. Ám pont ebben rejlik az erőssége is, hiszen gazdag érzelmi élete miatt úgy olvas az emberekben, mint a nyitott könyvekben. Mindig képben van vele, hogy mire van szüksége a körülötte lévőknek, és hogyan érzik magukat sőt: azt is pontosan meglátja, ha valaki be akarja csapni őt. Emiatt játszi könnyedséggel vezeti a hozzá tartozó embereket, és nem riad vissza egy kis manipulációtól sem, ha el akar érni valamit. Márpedig ha valamit a fejébe vesz, addig nem adja fel, míg a kívánt célt el nem éri.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?