OTTHONKA

Eszméletlen, mire használják a nők 2020-ban a citromot

Szuper hatásos és nagyon olcsó megoldás, így fiatalít a citrom. Ezekkel a trükkökkel ragyognak nyáron azok a nők, akik a természetes szépségre szavaznak.

A citrom a bőr, a haj, és a körmök számára is nagyon hasznos. Bioflavon és C-vitamin tartalma nagyon magas. Pótolja a szerves sókat, segít azokat a szervezethez kötni. Kioldja a fölöslegesen bekerült, szennyező, és méreganyagként viselkedő ásványi anyagokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

Nem véletlenül lett a citrom a krémek, bőrápolók, balzsamok elengedhetetlen alkotóeleme, hiszen nagyon jót tesz a bőrnek.

Hajápolás

Nyáron különösen fontos,hogy megőrizd a haj ragyogó fényét. Ezért a frissen kisajtolt citromlevet fröcsköld a hajadra. Nyomkodd át a hajad a tenyereddel, ( göndör száraz hajra kötelező ) majd hagyd megszáradni a napon. Leesik az állad a hatástól!

Bőrápolás

Fotó: pexels.com

Lefekvés előtt törüld át az arcod frissen facsart citromlével, melyet egy tisztító vatta-koronggal itattál fel. Reggelre ragyogni fog a bőröd, de ne felejtsd el ébredés és mosakodás után nappali krémmel vagy napvédővel átkenni.

Körömápolás

Az esti szépségápolási rituáléba ne felejtsd el beépíteni a körmeid ápolását sem. Vegyél egy vattacsomót, mártsd a frissen kifacsart citromlébe, és kend át vele a körmeidet. Sokkal szebb lesz a rendszeres használattól, erősebb, egészségesebb, mert a citromban lévő hatóanyagok egész éjjel fiatalítják a szarufelületet.

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?