ÉLETMÓDI

Elsápadt az orvos, amikor meglátta, mi van a férfi lába között

A férfi egy hatalmas problémával kereste fel a kórházat. Ilyet még az orvosok se láttak.
  • Szerző: Ripost

Az első randevújára készült egy buliban megismert nővel a 26 éves William Bishop. Az angliai Cheltenhamben élő ingatlanfejlesztő szerette volna, ha a lehető legjobban alakulnak a dolgok, ezért igyekezett mindenre felkészülni. Két nappal később, súlyos égési sérülésekkel jelentkezett a kórház sürgősségi osztályán – írja a Mirror.

Bishop a randevú előtt Veet szőrtelenítőkrémmel kente be az ágyékát. Azonban nem a férfiak számára, intim testtájakra fejlesztett krémet használta, hanem egy női láb- és testszőrtelenítőt. Plusz a krémet az előírás szerinti 3-6 perc helyett csak tíz perc múlva mosta le.

A férfi két nappal később elviselhetetlen fájdalmat érzett, ezért kórházba ment. A krém több helyen, gyakorlatilag lyukakat égetett a testébe. Bishopot az elfertőződött kémiai égési sérülései miatt azonnal befektették a kórházba, ahol várhatóan több mint egy hónapot kell eltöltenie. A férfi ülni sem tud, a sebeit minden nap kitisztítják, és újrakötik, ami nagyon fájdalmas. Bishop azt mondja, tudja, hogy hibázott, de nagyon meglepte, hogy egy kereskedelmi forgalomban lévő, szabadon hozzáférhető termék ilyen súlyos problémákat tud okozni.

A Veet krémeket gyártó Reckitt Benckiser cég szóvivője azt nyilatkozta, nagyon sajnálják a Bishoppal történteket, de nem véletlenül hívják fel mindig nagyon nyomatékosan a vásárlóik figyelmét a használati utasítások betartására. Hozzátette: nagyon ritka, hogy valaki ennyire érzékenyen reagáljon a krémjeikre.

Bishop horrorisztikus sebeiről a Mirror oldalán láthatsz fotókat, ha ide kattintasz.

 

És ezeket olvastad már?