ÉLETMÓDI

Elakadt a nő szava, mikor meglátta, mit művel a férje

Váratlanul nyitott be a hálóba, és sokkolta, amit látott.

A járvány az egész világon felforgatta rengeteg ember életét, és sajátos módon ennek áldozata lett egy fiatal anyuka is, aki az interneten osztotta meg, milyen bizarr felfedezést tett férjével kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Békés, átlagosnak mondható házasságban élnek párjával, három éves kislányukkal, alig négy éve, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent. Mint mondja, teljesen hétköznapi párnak hitte magukat, egészen a múlt hétig, amikor olyasmin kapta rajta párját, amire egyáltalán nem számított.

Mindketten otthonról dolgoznak, így most a megszokottnál jóval több időt töltenek együtt, aminek eleinte kifejezetten örültek. Mára kicsit megkopott az együttlét varázsa, mert már harmadik hete, hogy szinte sehová sem mozdulnak ki, viszont folyamatosan egymást kerülgetik a viszonylag kis méretű lakásban.

A nő éppen a mosnivalót gyűjtötte össze otthon, amikor benyitott a hálószobába, és azt látta, hogy férje az ő ruhái között keresgél, mialatt magára vett egy harisnyanadrágot és egy szoknyát. Annyira meglepődött rajta a feleség, hogy hirtelen szóhoz sem jutott, egyszerűen csak sarkon fordult, és kisétált az ajtón.

Azonban természetesen egy ilyen jelenetet nem lehet nem megbeszélni. A későbbi beszélgetés során pedig férje bevallotta, hogy olykor fel szokta próbálni felesége holmiját. Állítása szerint nem azért, mert bármennyire is nőnek szeretne látszani, nagyon is heteroszexuális férfinak érzi magát. Csakhogy különös izgalommal tölti el, hogy olyan ruhát ölt magára, melyben tudja, hogy felesége szokott megjelenni. Mint mondta, úgy érzi, hogy ettől még közelebb kerül párjához, ez pedig nagyon feltüzeli őt.

A feleség viszont tanácstalan, nem tudja, mitévő legyen. Egyes kommentelők szerint túlproblémázza a helyzetet, és inkább örülnie kéne neki, hogy ennyire odáig van érte a párja. Mások nem hisznek a férfinak, és tovább nyomoznának a nő helyében. És persze akadnak olyanok is, akik szerint ez túlságosan bizarr, legjobb lenne inkább azonnal véget vetni az egész házasságnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?