ÉLETMÓDI

Egy licittel valóra válthatsz egy álmot!

Segíts, hogy az Õrangyalok leszállhassanak azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá!

Magyarországon jelenleg közel negyed millióra tehető azoknak a gyermekeknek a száma, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban cseperednek, közülük pedig nagyjából hétezren élnek átmenetileg vagy tartósan gyermekotthonokban.

Ezek a gyermekek a nélkülözés közepette kevésbé, vagy egyáltalán nem tapasztalhatják meg a gyermekkor felhőtlen boldogságát, jövőképük ingatag lábakon áll.

Az Õrangyalok Ligája egy különleges kezdeményezés, mely azért jött létre, hogy legalább egy napra megváltoztassa a hátrányos helyzetű gyermekek életét. 7-14 éves kor között, az ország egész területéről várjuk a gyerekek pályázatait, melyben leírják, hogyan telne egy álomnapjuk.

Az Õrangyalok folyamatosan valósítják meg a kívánságokat, melyben most Te is segíthetsz!

 „Volt olyan gyermek, akit elvittünk repülni, mást a fodrász szakma érdekelt, de megnéztük már azt is, mit csinálnak a rendőrök, hogyan működik egy cukrászat, vagy milyen az élet egy tűzoltóságon. A horgászattól az autóversenyzésen át a lovaglásig a legkülönfélébb programokon teljesítettük a gyerekek kívánságait, ami életre szóló élményt adott a számukra.”

– mondta Tardi Tamás, az Alapítvány elnöke.

Válts valóra egy álmot!

Válogass folyamatosan bővülő sportereklye kínálatunkból, és vegyél részt az online aukción november 25-től december 7-ig.

Kérjük, adományoddal Te is járulj hozzá, hogy egy hátrányos helyzetű gyermek álma valóra válhasson! Az adománygyűjtés karácsonyig tart.

Weboldal: http://www.orangyaloknapja.hu/ 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?