ÉLETMÓDI

Durva, amit az anyós tett a menyével... Ezt nem rakta zsebre!

Durván lehordta az internet népe a nőt.

Egy amerikai kisváros lakója a magát Jane-nek nevező harmincas nő, aki férjével és ikerlányaival él egy kertvárosi övezetben. A gyerekek még kicsik, mindössze négyévesek, és elválaszthatatlanok. A család jól él, harmonikus a viszony, egyedül a nő anyósa az, aki néha átlépi a diszkréció határait. Jane az internetes fórumon elmesélte, hogy korábban sem volt teljesen felhőtlen a viszony, hiszen férje anyja előszeretettel ad kéretlen tanácsokat. Hanem, ami legutóbb történt, az túlmegy mindenen...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jane és a férje egy hétre elutaztak, erre az időszakra a nő anyósához vitték át a gyerekeket.

Az utazás remekül alakult, istenien érezte magát a pár, gyakran beszéltek persze telefonon gyermekeikkel is, akik minden nap élménybeszámolót tartottak.

Amikor a nyaralás után beléptek a szülők a házba, nem akartak hinni a szemüknek. Szinte alig ismertek rá lányaikra. Az anyós ugyanis aznap délelőtt elvitte fodrászhoz a gyerekeket, és teljesen különböző frizurát készíttetett nekik. Ez önmagában még nem lenne baj, ha nem lett volna a szülők szándékos döntése korábban az, hogy a kicsiknek engedjék az egyforma viseletet. Mint meséli Jane, ők soha nem akarták befolyásolni a gyerekek öltözködését, hajviseletét, lányaik viszont imádták, hogy mindig egyforma ruhákban járnak, egyformán néznek ki, és azt is nevetve élvezték, hogy rendre összekeverik őket az ismerősök. Most viszont a fodrásznál senki nem kérdezte a véleményüket, amikor pedig a lányok meglátták magukat a tükörben, sírva fakadtak.

Nem csoda, hogy Jane és férje is teljesen kitért a hitéből, amikor ezzel szembesültek. De persze az anyósnak állt feljebb, aki szerint a gyerekeknél a sírás csak egy múló hiszti, és az ő véleménye igenis az, hogy ne legyenek egyformák a lányok. Függetlenül attól, hogy erről a kis család mit gondol.

Azóta nem beszéltek egymással a felek. Az anyuka még próbálja emészteni a történteket. Lányai kérésére otthon, saját ollójával egyformára vágta mindkettőjük haját, így helyreállt a kicsikben a lelki béke. Ő azonban még képtelen túllépni a történteken, és állítása szerint nem valószínű, hogy valaha is meg tud bízni férje anyjában.

És ezeket olvastad már?