ÉLETMÓDI

Balhé: Csúnyán átverte az anyós a menyét

Joggal akadt ki a feleség a történteken.

Elkeseredett feleség osztotta meg történetét az egyik internetes fórumon. Abban kért segítséget a kommentelő közösségtől, hogy mitévő legyen, és hogy hogyan viselkedjen az események után anyósával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Konfliktusuk nem túl régre nyúlik vissza, sőt mondhatjuk, hogy derült égből villámcsapásként érte őt a rossz viszony. Férjével három éve házasok, a nő pedig idáig abban a megnyugtató és kellemes hitben volt, hogy nem csak ők értik meg párjával remekül egymást, de a másik családjával is kölcsönösen jól szót értenek.

instagram

Egy születésnapi, családi programon derült ki, hogy erről szó sincs, és hogy idáig álomvilágban élt. A teraszon elköltött ebéd után éppen pakolta be a konyhába a tányérokat, amikor halk vita ütötte meg a fülét, mely az előszoba felől jött. Amikor meghallotta a vita közben saját nevét, természetesen megállt, hogy megtudja, mi történt. Ekkor hallotta meg, hogy anyósa arról faggatja a nő szerelmét, mikor válik el végre. Nem is akarta elhinni, mi történik, teljesen kiborult, és alig tudta könnyeit nyelve türtőztetni magát a nap további részében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??saniya?? (@saniya_.5) által megosztott bejegyzés,


Természetesen ezt követően, hogy távoztak a vendégek, leült férjével beszélgetni, és megkérdezte, mégis mire vélje mindezt. Férje pedig egészen összetört a tudattól, hogy párja kénytelen volt hallani ezt a beszélgetésfoszlányt. Bevallotta, hogy az anyós még mindig tartja a kapcsolatot a férj volt barátnőjével, sőt kifejezetten jó barátságot ápolnak. Elmondta azt is, hogy az anyós valami furcsa okból azóta is abban reménykedik, hogy ez az egész házasság csak ezt köztes állomás, és végül újra egy párt alkotnak majd a régi nővel. Az erős szimpátia, sőt mostanra inkább rögeszme még a régmúltra nyúlik vissza, a korábbi barátnő ugyanis rengeteget segített lelkileg az anyósnak, amikor annak férje meghalt. Ezért alakult ki ez a bizarr és intenzív kötődés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ana Crespo (@anacrespo.8) által megosztott bejegyzés,

A férj szerencsére hitelesen és meggyőzően biztosította nekikeseredett párját arról, hogy esze ágában sincs válni, szakítani vagy bármit is megváltoztatni, hiszen ő boldog, és pontosan tudja, hogy a legjobb döntése ez a házasság volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?