ÉLETMÓDI

Mit látsz meg először a képen? Elképesztő, mit árul el rólad

Meglepő titkaid derülnek ki.

Az ember nem is gondolná, hogy egy-egy apróság milyen árulkodó lehet. A mindennapokban elég néhány mozdulat, arckifejezés, akár csak egy-két szó is ahhoz, hogy a szakértők olyan részleteket fedezzenek fel személyiségünkben, amikről korábban akár magunk sem tudtunk. Nincs ez másképp a pszichológiai teszteknél sem, amelyek egészen izgalmas jellemzőinket mutatják meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezúttal egy rajzot hoztunk neked. És nincs semmi egyéb dolgod, mint vetni rá egy pillantást, majd megjegyezni, hogy mit is vettél észre rajta először. Ezt követően pedig természetesen eláruljuk, mit mond el rólad mindez.

Jöjjenek tehát a részletek...

1. A tigris

Ha a tigris tűnt fel neked elsőként a rajzon, akkor a bal agyféltekéd erősebb, objektív és racionális ember vagy. Ha egy problémával találkozol, akkor mindig igyekszel logikusan megközelíteni, illetve annak megoldási lehetőségeit. Szintén jellemző rád, hogy egy probléma megoldásánál a lehető legtöbb megoldást gyűjtöd össze. Előfordul, hogy ez nehézséget okoz számodra, hiszen nem mindig könnyű eldönteni, melyik verzió is a leginkább megfelelő. Többek közt ezért is érdemes meghallgatnod mások véleményét, nyitni mások meglátásai felé. Szereted, ha életed rendezetten halad, dolgaid a tervek szerint alakulnak. precíz vagy, tisztán látod nagyobb célkitűzéseidet is. Két lábbal állsz a talajon, a kézzel fogható és alátámasztott dolgokat részesíted előnyben, érdekelnek a reál tudományok, az ismeretterjesztő filmek, a különböző kutatások. Az emberek kedvelnek téged megbízhatóságod és józan gondolkodásod miatt. Érdemes viszont néha kipróbálnod kalandokat és új dolgokat: talán meg is lepődsz, ha kiderül, milyen jó érzést tud okozni egy-egy izgalmas vagy váratlan élmény.

2. A majom

youtube

Ha a fán csüngő majmot vetted észre először, akkor a jobb agyféltekéd végez intenzívebb munkát . Kifejezetten kreatív vagy, erősen hatnak rád az érzelmek, többnyire megérzéseid alapján hozod meg döntéseidet. Szereted a változatosságot, az új utakat. Szinte mindenből levonod a megfelelő tanulságokat az életben, és ezeket a tapasztalatokat sikerrel be is illeszted életed későbbi szakaszába. Hajlamos vagy rá, hogy idealista és álmodozó legyél, ezért jó, ha van a környezetedben valaki, aki néha visszarángat a talajra. Érdekelnek a művészetek, sőt esélyes, hogy te magad is tehetséges vagy valamelyik ágában. Szívesen foglalkozol egyszerre több dologgal is, és ügyesen tudsz manőverezni ezekkel a párhuzamos tevékenységekkel. Sokkal fontosabbak számodra a vágyak és érzések, mint a konkrét célok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?