SZTÁRDZSÚSZ

Fontos döntést hozott Liptai Claudia: Változatosságra van szüksége

A népszerű műsorvezető és családja minden napra gondosan összeírt napirend szerint élnek. Így próbálják átvészelni a vészterhes időszakot.
  • Szerző: BDF

Liptai Claudia megfogadta barátnője tanácsát, ezért minden napra szépen előre megtervezett, változatos napirendet ír, hogy átvészelje a karantén időszakot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet arra, hogy napirendet kell tartani. Bár be vagyunk zárva, így mégis valamilyen életmódot folytatunk. Megfogadtam a tanácsát. Kemény leszek, és tartani fogom a napirendet” – kezdte a Facebook-oldalára feltöltött videójában Claudia, aki részletesen elmondta, hogyan is néz ki a családja egy napja. Nos, egy percet sem unatkoznak.

„Reggel fél hét körül kelek, nagyon nehéz, de a gyerek akkor ébred. Kiviszem a kutyát, utána megetetem. Reggelizünk. Panka tanul, vagy TikTokot csinál, nyolcezer darabot. Majd játszom Marcival memóriajátékot vagy Bogyó és Babócát. Most jön a napirend rám eső része: tornázom. Utána házimunka, takarítunk. Ebédelünk. Ezt követően Marci lefektetem aludni, közben írom a második könyvem és készülök az önálló estemre. Felébred Marci, utána pingpongozunk, kutya után rohangálunk, társasozunk. Én ezután a mosókonyhába bújok be Facetime-olni a barátaimmal. Vacsorázunk, beszélgetünk és megyünk aludni” – számolt be részletesen a tévés, aki megsúgta, azért néha civakodni is szoktak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?