ÉLETMÓDI

A tulajdonos összeomlott: véletlenül másik házat bontott le egy vállalat, mint amire megbízták

Egyelőre nem tudni, hogyan hozzák helyre a bakit. A kártalanításról, vagy az épület újjáépítéséről jelenleg is tárgyalnak a felek. 
címkék:

Egy texasi építőipari vállalkozás véletlenül egy másik házat bontott le a Texas államban található Dallas egyik elővárosában, mint amire megbízást kapott.

A cég igazgatója szerint több apró baki együttesen vezetett a tévedéshez: például nem volt házszámtábla az ingatlanon, a járdán jelzett címet nem tudták elolvasni a heves esőzés és a rengeteg törmelék miatt és az épület nagyon hasonló volt ahhoz, mint aminek a bontására ténylegesen megbízást kaptak – írja a CNN.

A lebontott épület tulajdonosa, Jeremy Wenninger – aki a három évvel ezelőtt elhunyt legjobb barátjától örökölte az ingatlant – a Facebook-oldalán írt a történtekről. Az elmondottak alapján a Los Angelesben élő Jeremy épp a ház felújítását tervezte, amikor a szomszédai azzal hívták a napokban, hogy már nincs mit renoválni.

„Még mindig nem hiszem el, hogy ez megtörtént. Mindent megtettünk, hogy felújítsuk ezt a házat. Nyugodj békében drága barátom, Mary Ann” – írta a közösségi oldalán Jeremy.

A bontást bonyolító vállalat egy közleményben kért bocsánatot a ház tulajdonosától. A nyilvános levélben azt írták, hogy a vállalat 35 éve végez bontásokat, és már több ezer munkán vannak túl, de hasonló még egyetlen alkalommal se fordult elő velük.

Egyelőre nem tudni, hogyan hozzá helyre a bakit a cég. A kártalanításról, vagy az épület újjáépítéséről jelenleg is tárgyalnak a felek.

címkék:
És ezeket olvastad már?