Ezekkel a titkos mondatokkal minden ember valódi énjét feltárhatod

Láss a legmélyére annak, akit szeretnél jobban megismerni.

Nem marad többé semmi rejtve előled, ha megfelelő mondatokkal, sőt még inkább megfelelő kérdésekkel irányítod a beszélgetést. Szeretnéd jobban látni, milyen ember is valójában a főnököd? Kíváncsi vagy rá, hogy újdonsült ismerősöd tényleg olyan-e, mint amilyennek gondolod? Ha ezeket a kérdéseket teszed fel nekik, egy beszélgetés közben, akkor egészen meglepő ismeretekre tehetsz szert. A pszichológusok szerint ugyanis ezek a kérdések a legmélyebb rétegeit hozzák felszínre az embereknek, és olyan szeleteit is megismerheted személyiségüknek, mely még őket magukat is meglepi majd.

Kinyitnál egy borítékot, melyben halálod napjának dátuma van?

A válaszból megismerheted, mennyire hisz a végzetben, a sorsszerűségben partnered, illetve általában véve fény derül az élethez való hozzáállására is.

Barátkoznál magaddal, ha lehetőséged lenne megismerkedni vele ismeretlenként?

Remekül elárulja, hányadán áll saját magával a másik. Kiderítheted, mennyire van jóban magával, milyen az önértékelése, mennyire magabiztos és mit tart erősségének vagy éppen hiányosságának.

Ha minden ember feje fölött lenne egy mérőszám, akkor mit szeretnél, mit mérne az és miről árulkodna?

A válaszból kiderül számodra, hogy mit tart a másik igazán fontosnak. Megláthatod, milyen az értékrendje, hogyan látja az embereket és mi alapján próbál tájékozódni az emberek között.

Miben vagy más, mint mások?

Önértékelésén túl nagyon izgalmas dolgokra enged rálátást ez a beszélgetőtársadnál. Kiderül, mennyire képes tisztán látni önmagát. Azt is megtudhatod, mennyire jó a humorérzéke, vagy éppen mennyire lelkizős és drámai alkat.

Ha megcsalhatnád a párod anélkül, hogy valaha kiderülne, akkor megtennéd?

Fantasztikus jelzője ez annak, hogy milyenek a másik fél elvei, erkölcsei és értékítélete. Ahogyan az is, hogy mennyire egyenes és őszinte ember. Tanulságos megtudnod, hogyan áll másokhoz és szeretteihez.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!