Döbbenetes ez személyiségteszt: szerelmi életed titkait fedi fel

Nézd meg, mit árul el rólad a rajz.

A szerelem csak a filmekben meseszép és egyszerű. Sőt sokszor még ott sem. A valóságban olykor bonyolult, komplikált, az emberben félelmek és gátlások rejtőznek, a nehézségek megtalálják még a legidillibb kapcsolatot is. Érdekes, minderről mennyit tud elmondani egyetlen kép. Pontosabban az, hogy a képen mit fedezel fel először.

Ha szeretnéd tudni érzéseid hátterét, szerelmi életed titkát, akkor nézd meg ezt a képet, és figyeld meg jól, mit tűnt fel rajta először. Ezután nincs más dolgod, mint elolvasni a hozzá fűződő magyarázatot.

reddit

Rágcsáló

Ha a rajzon egy rágcsálót, esetleg patkányt vettél észre elsőként, akkor leginkább attól tartasz, mit gondol rólad a párod, mennyire felelsz meg neki. Lelked mélyén valódi elfogadásra és megértésre vágysz, szorongással tölt el, hogy esetleg ezt nem kapod meg. Egyúttal tartasz a csalódástól is, és gyakran tölt el bizonytalanság. A sérüléstől való félelem mindannyiunkban természetes módon jelen van. Azonban fontos, hogy ne engedd elhatalmasodni magadon ezt az érzést, hiszen ez akadályozhat a felszabadult és önfeledt pillanatok megélésében! Nem beszélve arról, hogy így sokkal nehezebb önmagadat adnod, nehezebb közelebb engedned magadhoz a másikat. Pedig hidd el, vannak, akik valóban kíváncsiak arra, aki valójában vagy.

Arc

Ha egy arc profilját láttad kirajzolódni, akkor valószínű, hogy érdemes dolgoznod kissé az egódon. Nem jelent önzést, ha érvényesíteni szeretnéd érdekeidet és képviseled önmagad. Ugyanakkor konfliktusokhoz vezethet, ha ezeket korlátok nélkül teszed. A szerelem sok kompromisszummal jár. Ilyenkor úgy érezhetjük, hogy fel kell áldoznunk magunkból egy-egy kisebb szeletet annak érdekében, hogy a közös életet építgessük. Vajon miért esik ez sokszor nehezedre? Talán valójában az önbecsülésed, önmagad szeretete az, amivel érdemes lenne kicsit többet foglalkoznod? Ha igazán harmóniában vagy önmagaddal, akkor könnyedén tudsz rugalmassá válni apróságokban, ez pedig sokkal erősebbé kovácsolja köztetek a köteléket. Persze semmiképp sem jelenti mindez azt, hogy áldozd fel személyiséged, és add fel identitásodat!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!