ÉLETMÓDI

15 dolog, ami pokolian idegesíti a nőket

Meglepő, komoly, vicces és érdekes véleményeket vadásztunk. Ezek a legbosszantóbb dolgok a nők szerint abban, hogy nőnek születtek.

Kíváncsiak voltunk, vajon a nők szerint mi a legbosszantób dolog abban, hogy ők nők! Az internet fórumai közt persze rengeteg választ találtunk a viccestől a komoly problémákig. Íme, a 15 legérdekesebb.

1. "Nincs semmilyen női ruhadarabon értelmezhető és használható zseb. Ezért van mindig telepakolva a táskánk."

2. "Szőr, amit szinte mindenhonnan kötelező, nehézkes és fájdalmas eltávolítani (kivéve persze a hajat, szemöldököt és szempillát). A srácok el sem tudják képzelni, hogy ez mekkora tortúra!"

3. "Amikor edzek vagy futok, fájdalmasan ugrálnak a melleim. És nem, ezt nem oldja meg teljesen az sem, ha jó sportmelltartót veszek."

4. "Mi miért nem adhatunk egy elégedett pacsit a másiknak szex után?"

5. "Kitalálni, hogyan tudom összehangolni a magánéletemet és a karrieremet. Ha a munkámra összpontosítok, az elveszi az időt a gyerekeimtől. De a főnökök egyáltalán nem elég rugalmasak."

6. "A ruhák! Folyton ki kell találni, hogy mit vegyek fel, ráadásul a legtöbb ruha kényes anyagból van és hamar tönkre is megy. A pasik ezt az egészet el tudják intézni egy pólóval és egy farmerral."

7. "Idegesítő, hogy mindig hisztisnek mondanak, ha valami bajom van, szomorú vagyok vagy mondjuk frusztrált. Miért lenne hiszti, ha okom is van éppen arra, hogy feszült legyek?"

8. "A férfiak bármikor dönthetnek úgy, hogy elmennek vaszektómiára és megoldják, hogy ne lehessen gyerekük. Én miért nem végeztethetek feltételek nélkül ilyen beavatkozást? Nem akarok gyereket. Soha nem is akartam. És ha mégis meggondolnám magam, akkor majd örökbe fogadok. De hadd legyen ez az én döntésem!"

9. "Az autószerelők és az autókereskedők nem vesznek komolyan. A családban főleg én vezetek. Ha szakemberhez megyünk, akkor mégis mindig a vőlegényemhez beszélnek, hiába mondjuk, hogy én használom az autót."

10. "Nem lehet fiú barátom anélkül, hogy mások azt gondolnák, akarok tőle valamit, kompenzálok valamit vagy simán csak olcsó nő vagyok."

11.  "Az utcai beszólogatások. A pasik valami kényszert éreznek arra, hogy elmondják, jó-e a lábam vagy sem. De én nem kérdeztem!"

12. "Utálom, hogy le kell ülnöm a pisiléshez, vagy ha gusztustalan a wc, guggolva kell egyensúlyoznom."

13.  "A rengeteg idő, amit azzal kell elvesztegetnem naponta, hogy normálisan álljon a hajam."

14. "Kötelezőnek tartják, hogy imádjam a gyerekeket. Semmi bajom velük, kedvelem is őket, de nem olvadok el rögtön, ha meglátok egyet. Ez miért lenne baj?"

15. "Az a sok pénz idegesít legjobban, amit tamponra kell költenem."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?