DIÉTA

Ez az édesanya csak 4 ételről mondott le, mégis karcsú lett

Ezt az anyukát a babája egyéves születésnapi partiján készült képek döbbentették rá, mennyire meghízott. Az életmódváltás azonban meghozta az eredményét - ráadásul éhezés nélkül adta le a kilókat!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 37 éves ausztrál Casey Gemmell plus size méretben rendelt magának Batgirl-jelmezt az egyéves fia szuperhősös születésnapi bulijára. Amikor a ruha megérkezett, kicsit szorosnak találta, de azért felvette. A buli jól sikerült, csak azok a Facebookra kitett képek ne lettek volna...

Az elsőre Casey még azt hitte, egyszerűen rossz szögből készült, de amikor a sokadik fotót látta, már maga előtt sem tudta letagadni a nyilvánvalót: sajnos nagyon elhízott. 160 kilósan már a kisfia pelenkáját is alig tudta kicserélni. Akkor viszont elszánta magát az életmódváltásra, és azóta több mint 70 kilót adott le.

Első lépésként minden nap kocogni kezdett. Egy okostelefonos applikációt töltött le, amelyik azt ígérte, hogy a mozgásszegény életmódot folytatókat is futóvá neveli. Az applikáció bátorította Casey-t edzés közben, és figyelmeztette, ha pár napig nem sportolt. A program segítségével szinte észrevétlenül jutott el odáig, hogy képes volt egyben lefutni 5 kilométert. A fiatal anyuka az étrendjét is átalakította, de csupán négy élelmiszerről mondott le: a sajtról, a tésztáról, a kenyérről és az üdítőről.

Hamarosan látszani kezdtek az eredmények: már fészkelődés nélkül ki tudott szállni az autójából, a repülőn nem volt szüksége biztonsági öv-hosszabbítóra, és belefért a normál méretű ruhákba.

A futás mellett elkezdte az erősítő edzéseket is. Persze ez első hallásra soknak tűnik, de Casey elmesélte, hogy amikor néha elkedvetlenedett, visszagondolt arra, hogy mennyit változott az élete. Az is eszébe jutott néha, mi mindennek csúfolták annak idején az iskolában, és hogy a mostani énje már nem az az egykori kövér lány.

Casey szerint a legfélelmetesebb az volt, hogy egyedül vágjon bele a váltásba – szerencsére ott állt mellette a férje, aki elkísérte a napi futótávokra. Azóta is azt az üzenetet szeretné mindenkihez eljuttatni, hogy senki nincs egyedül a céljaival, és mindig van remény.

Forrás: Good Housekeeping

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?