tóth gabi
Tökéletes választás reggelire vagy akár délutáni desszertként ez a pillekönnyû palacsinta. Pillanatok alatt elkészül, és hamar beindítja a zsírbontást, ráadásul isteni finom!
Az egyik legkedveltebb reggeli finomság a palacsinta, persze ha diétázol, akkor nem árt csínján bánni vele. Ellenben ha szénhidrát-csökkentett alapanyagokból készíted el, akkor bátran eheted szigorú diéta alatt is.
A legújabb felhőmódszer szerint készült palacsinta pedig még a fogyásban is segítségedre lesz, hiszen tésztájából a hizlaló cukor és a liszt szigorúan kimaradt!
Hozzávalói közt magas fehérjetartalmú fogyókúrás italpor, a zsírbontást köztudottan előmozdító fahéj, illetve felvert tojáshab szerepel.
Pillekönnyű és garantáltan karcsúsító desszerted lesz!
Apropó! Ezt a palacsintát nem szépségéért szeretjük! Hanem azért, mert finom és hatásosan segíti a fogyást!
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. Keverd össze a hozzávalókat egy kis tálban vagy turmixgépben.
2. A felmelegített serpenyőt kókuszolajjal kend be és oszlasd el benne a tésztát. A fent írt mennyiség négy adagra elegendő.
3. Süsd egyenként 10-20 másodpercig mindkét oldalán a tésztát.
Így néz ki közelről:
Illatában a fahéj erősen dominál, valami isteni! A tészta ízében is ezt érezheted, s bár a zsírbontó hatás kedvéért jóval több fahéjat kell használni a szokásosnál, nem lesz tőle zavaróan csípős a palacsinta.
Tetejére görög joghurtot, natúr tejszínhabot, esetleg egy kis gyümölcsöt rakhatsz.