tóth gabi
Az Update atyja, csapatával jó ideje kísérletezett azzal, hogy megalkossa a tökéletesen bûntelen péksüteményt és most be is mutatta az új termékcsaládot.
Eddig két dolog tarthatott vissza attól, hogy reggelente lelkiismeret furdalás nélkül majszolj el egy kakaós csigát, vagy túrós táskát. Az első a hagyományos péksütik indokolatlanul magas és természetesen pokolian hizlaló szénhidrát tartalma, a második pedig a lassan népbetegséggé növő glutén érzékenység.
Schobert Norbi a szénhidrát csökkentésre már régen megtalálta a megoldást és kínált is finom alternatívákat. Legújabb termékei emellett tökéletesen gluténmentesek is - vagyis mind a cukorbetegek, mind pedig a gluténérzékenyek nyugodtan fogyaszthatják.
A tapasztalat ugyanis az, hogy a gluténmentes készítmények szénhidráttartalma általában magasabb a hagyományos termékekénél. Egészen kivételes, hogy egy gyártó e két fontos egészségügyi szempontot ötvözni tudja termékében!
De meséljen az új sütikről inkább Norbi maga!
Mi is megkóstoltuk, és igen finom!