Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK

vb-pályázat

6 találat
TÜZELŐÁLLÁS

Lassan összecsapnak a hullámok a focilegenda feje fölött

Bizonyíték nincs, de gyanú egyre több. Eurómilliókat utalt Katarba. A német vb-pályázat kenőpénzeinek vizsgálati anyagában 564-szer szerepel Beckenbauer neve.

OLDALVONAL

A halál árnyéka a katari vb-n

Minden idők legdrágább világbajnokságát rendezik meg 2022-ben. A dollármilliárdok mellett a halálos áldozatok száma is rekordot jelent majd Katarban, ahol embertelen körülmények között dolgoztatják a munkásokat (FIFA-sorozatunk 5. része).

OLDALVONAL

Magyar érintettje van a FIFA-botránynak

Öt éven át magyar tanácsadója volt a FIFA elnökének, Sepp Blatternek. Mindent tud a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségről, és tisztában van a vb-kampányok korrupt világával. (FIFA-sorozatunk 4. része.)

OLDALVONAL

Így mulat egy kenőpénzen hizlalt futballvezér!

Több mint ötmillió dollárt költött Mohammad bin Hammam arra, hogy Katar 2022-ben világbajnokságot rendezhessen. Kenőpénzzel vásárolt szavazatokat, és minden kívánságát teljesítette azoknak, akiket sikerült zsebre vágnia. (FIFA-sorozatunk 3. része)

OLDALVONAL

Blattert választotta kómában fekvő fia helyett a katari focivezér

A milliárdos olajbáró Párizsban volt, amikor a fia balesetet szenvedett Dohában. Nem sietett haza hozzá, a FIFA-elnökválasztást fontosabbnak tartotta. Ez a súlyos döntés is hozzájárult ahhoz, hogy Kataré legyen a 2022-es vb. (FIFA-sorozatunk 2. része)

OLDALVONAL

Mocskos játék lett a foci. Egyetlen ember vette meg Katarnak a vb-t

A hetvenes években, az olajválság idején lett dúsgazdag ember a focivezér. Ki ő, és hogyan sikerült egyedül megszereznie hazájának a vb-t? Bemutatjuk a futballtörténet legkorruptabb ügyének főbb eseményeit. (1. rész)