tojásfestés

10 találat
INSIDER

„Nem a kézügyességen múlik!” – elárulta a titkot a tojásdíszítés királynője

Európa legjobb tojásdíszítője, Zsigóné Kati mesélt.

OTTHONKA

Idén így festi mindenki a húsvéti tojást, ennél egyszerűbb módszer nincs!

Ne szaladj a barkácsboltba extra tojásfestő alapanyagokért: amire szükséged lesz hozzá, az mind ott van a kamrában! Idén márványos lesz a húsvéti tojás!

INSIDER

Országos Karanténtojás-festő Bajnokság indult, még lehet jelentkezni

Hívd a nagyit, hogy hogyan kell, és fess tojást, addig sem mész ki a vírusok közé!

OTTHONKA

Mi köze a borotvahabnak a húsvéthoz? Ezt nézd!

Hihetetlen szép tojásokat készíthetsz ezzel az egyszerű ötlettel. Nem csupán egyediek lesznek, de a színkavalkád miatt mindenki szája tátva marad. Ráadásul a módszer nem csupán gyors, de olcsó is – csak egy kis borotvahab kell hozzá.

OTTHONKA

Elérkezett az idő, idén tényleg aranytojást tojnak a tyúkok

Az arany szín tarol idén a húsvéti asztalon. Még a tojásokat is elérte. Nem csupán drága aranyfestékkel, hanem olcsóbb csillámfestékkel is bevonhatod az ünnepi kemény tojást.

FAZÉK

Ne fess tojást húsvétkor, ez lesz most a menő

Unod már, hogy minden évben ugyanazt csinálod? Tojást festesz húsvétkor, és azzal díszíted az ünnepi asztalt? Idén találj ki valami mást helyette, amivel ugyanúgy teljes lesz az ünnep. Nekünk már van egy jó ötletünk!

LOVE

Kelemen Annácska meglepő, ünnepi vallomása

Kelemen Anna nyugodt, összebújós húsvétra készül kedvesével. Nem is hinnéd, hogy a bővérű celeb milyen konzervatív nézeteket vall, ha vallási ünnepről van szó!

OTTHONKA

Ilyet még nem láttál: fess gyönyörű húsvéti tojást rizzsel

A tojásfestés egy szép húsvéti hagyomány, de talán a legizgalmasabb benne, hogy minden évben képes megújulni egy kicsit. Ez az ötlet pedig egyszerűen zseniális.

OTTHONKA

Festettél már tojást borotvahabbal? Zseniális ötlet, ezt nézd!

Ezerféle trükköt hallottunk már arra, hogyan lehet húsvéti tojásokat festeni, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a borotvahab is a segítségünkre lehet. Most figyelj, mutatunk egy gyors és egyszerű módszert!

OTTHONKA

Felejtsd el a régi tojásfestést! Itt egy szuper új trükk!

Lassan beköszönt a nagy húsvéti készülődés és elkezdhetjük feldíszíteni a lakásokat. Ha szeretsz tojásokat festeni, megmutatjuk az idei év nagy divatját, a galaktikus tojásokat!