távolságtartás

20 találat
TÜZELŐÁLLÁS

Óriási bajba került, börtönbe zárják a sztárklub világbajnok focistáját

Teljes káosz a Bayern-sztár körül. Távolságtartás helyett feleségül vette és gyereket nevel szerelmével, akivel korábban bántalmazták egymást.

KOMPOST

Szex a koronavírus idején: jó tanácsok, hogyan műveld biztonságosan

A koronavírus teljesen átírta a mindennapjainkat, a prioritást a biztonság vette át. Nincs ez másképp a szerelmi légyottok esetében sem, a szakemberek elárulják, mire kell figyelni.

KÜLFÖLD

Illegális ovis szülinapot oszlatott fel a rendőrség

Megszegték a járványügyi korlátozásokat. Természetesen a kedves szomszédok dobták fel őket.

KÜLFÖLD

A karácsony előtti hajvágás lett a veszte egy középkorú házaspárnak

Gyászol a chicagói Bruno család: az 59 éves Mike és szintén 59 éves felesége, Carol Bruno épp az ünnepek előtt, tíz nap különbséggel hunytak el koronavírusban. Gyermekeiket gyötri a lelkiismeret-furdalás, ugyanis valószínűleg ők okozták a tragédiát egy ka

INSIDER

Hiába a felszólítás: sokan nem tartják be a távolságot az üzletekben – videó

Továbbra is több ezerrel nő a napi új fertőzöttek száma. Ám a karácsony közeledtével sokan megfeledkeznek a szabályok betartásáról.

INSIDER

Megrohanták az üzleteket, ma dönt a kormány a karácsonyi korlátozásokról

Megrohanták a plázákat és hipermarketeket a vásárlók bronzvasárnap. A Ripost munkatársai több üzletben is jártak és azt tapasztaltuk, hogy a maszkviselés szabályait többé-kevésbé betartják az emberek, de a távolságot akkor sem, amikor volna rá mód. Ha nem

INSIDER

3+1 dolog, amivel le fogjuk győzni a vírust

Miközben világszerte tombol a koronavírus és rekordszámú megbetegedéseket, haláleseteket okoz, már látszik az alagút vége. Több vakcinagyártó is a célegyenesben, ám addig még rengeteg múlik az egyéni felelősségen – a rendelkezéseken is túlmutató fegyelmez

RIPOSTER

Mi ez a tömegnyomor? Senki nem tartja a távolságot a boltokban

Miközben naponta átlagosan ezernél is több új koronavírus-fertőzöttet azonosítanak Magyarországon, sokan még mindig nem tartják be a járvány megfékezését célzó előírásokat.

A NAP VIDEÓJA

Így kapott 37 gólt a csapat, mert a focistái a pályán is tartották a kétméteres távolságot

Elugráltak az ellenfél közeléből, mert féltek egy játékos esetleges koronavírus-fertőzésétől.

INSIDER

A maszkviselés már megy, a távolságtartás nem

Ijesztő számok érkeznek nap mint nap: csütörtökön 710 új fertőzöttet jelentettek és kilenc halálesetet. Ugyanakkor az ország nem állhat le újra, ezért minden eddiginél fontosabb a járványügyi szabályok betartása. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a pén

SZTÁRDZSÚSZ

Tilos az összebújós fotózás Soltész Rezső koncertjein, figyelmeztették az énekest

Soltész Rezső már alig várta, hogy visszatérjen a színpadra, ugyanakkor rádöbbent: muszáj, hogy a rajongók betartsanak néhány fontos óvintézkedést!

MEDICINA

Mikor lesz vége a távolságtartásnak?

Jelen pillanatban a legjobb védekezés a koronavírus ellen az, ha távolságot tartunk egymástól, maszkot hordunk, és gyakran kezet mosunk. De vajon mikor lesz vége a távolságtartási szabályoknak? Visszatérünk valaha a járvány előtt érvényes normákhoz?

MEDICINA

Koronavírus – Ezért ennyire fontos, hogy tartsuk egymástól a távolságot

A távolságtartás akár 45 százalékkal is csökkenthette az új koronavírus okozta járvány terjedését Európában egy dán-francia tanulmány szerint.

INSIDER

Több száz ember várt órákig Ferihegyen a belépésre

Káosz alakult ki Ferihegyen, miután ellenőrizni kell a külföldi országokból hazatérők egészségügyi állapotát és csak minden második pultot működtetnek – tudta meg a Ripost utasoktól. Arra panaszkodnak, hogy lehetetlen tartani a távolságot a reptéri váróba

OLDALVONAL

13-ból 10 meccsen szabálytalankodtak a fociszurkolók

Nem tartották a 1,5 méteres távolságot. Kétszázezertől kétmillióig terjedő bírságokat szabhat ki a rendőrség a klubokra és az MLSZ-re.

KÜLFÖLD

Új világ köszöntött be a nyilvános vécékben

A koronavírus-járvány miatt komoly változásokat vezettek be a közösségi illemhelyeken, hogy elkerülhető legyen a fertőzés.

INSIDER

Így indul újra péntek éjféltől Budapest – Az 5 legfontosabb változás

Fellélegezhet Budapest is péntek éjféltől, de a távolságtartás és a zárt terekben a maszkviselés továbbra is marad. Kinyithatnak viszont a szállodák és az éttermek belső terei, megnyithatnak a mozik és látogathatók lesznek bizonyos sportrendezvények.

KÜLFÖLD

Az éttermekben kreatívan helyettesítik a vendégeket

A koronavírus-járvány miatt hozott szabályok több étteremtulajból előhozták a kreativitást, és remek módot találtak arra, hogy ne legyenek üres asztalok.

MEDICINA

Íme az új viselkedési szabályok: Illemtan két méter távolságból

A járványhelyzet sok más újdonság mellett új illemszabályokat is magával hozott. Hogyan illik viselkedni, amikor veszélybe kerül az ajánlott két méter távolság? Mutatjuk az új szabályokat.

HŰHA

Koronavírus: A zenészek még a lemezborítókon is tartják a távolságot!

A koronavírus elleni védekezés egyik alappillére, hogy ne menjünk túl közel embertársainkhoz. Erre próbálják felhívni a figyelmet az átalakított ikonikus lemezborítókkal.