szétválasztás

12 találat
INSIDER

Csókay bevallotta: próbababákon is gyakorolt a műtősnőkkel

Az idegsebész naplóban osztja meg a szörnyű igazságot a fejüknél összenőtt sziámi ikrek szétválasztásáról. Eddig nem közölt részleteket mond el.

INSIDER

Csókay élő gyerekeken is gyakorolt a sziámi ikrek szétválasztása előtt

A sziámi ikrek szétválasztását végző idegsebész már kívülről látja a történteket és meg is osztja az igazságot a nagyvilággal, naplóbejegyzés formájában.

INSIDER

Elkerülhető lett volna a súlyos bevérzés a sziámi ikrek szétválasztásakor – Csókay újabb részleteket árult el

Az idegsebész naplóban osztja meg a szörnyű igazságot a szétválasztásról. Eddig nem közölt részleteket mond el.

INSIDER

Csókay üzenetben mondja el a szörnyű igazságot a sziámi ikrekről

Sok idő telt el a szétválasztás óta, az idegsebész már kívülről látja a történteket és meg is osztja az igazságot a nagyvilággal, naplóbejegyzés formájában.

INSIDER

Újabb plasztikai műtéten estek át a szétválasztott sziámi ikrek

Gyors hétvégi látogatás Dakkában- ezt írta az Instagram- bejegyzéséhez dr. Pataki Gergely. A képen hárman műtenek egy kisgyereket.

KÜLFÖLD

Ezt mondták a szétválasztott sziámi ikrek szülei

A szülők nagyon hálásak a magyar orvosoknak a szétválasztó műtétért. Mint ahogy azt a Ripost megírta, 26 órás műtéttel sikerült szétválasztani Csókay doktor csapatának a fejüknél összenőtt bangladesi ikerpárt, Rábiát és Rukiát.

RIPOSTER

Újabb hírek jöttek a szétválasztott bangladesi ikrekről

Újabb hírek érkeztek a magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi ikrekről, Rabiáról és Rukiáról, amiből a Ripost által megkérdezett szakértők szerint egyértelmű: a kislányok egyelőre életveszélyben vannak, bár állapotuk stabil. Dr. Csókay András

BIZARR

26 órás műtéttel választották szét a sziámi ikerlányokat, így néznek ki most

Hatalmas port kavart a két kislány esete a sajtóban, a fél világ várta lélegzet-visszafojtva az életveszélyes operációt. De a java igazán csak a beavatkozás után következett...

INSIDER

Boncteremben gyakorolt a sziámi ikreket szétválasztó orvos

Dr. Csókay András, a Honvéd Kórház idegsebészeti osztályának vezetője vezeti annak a nagy műtétnek az idegsebészeti részét, amire most készítik fel a kétéves bangladesi ikreket, és amelynek során teljesen elválasztják a két kislány agyát. Közben Nigériába

INSIDER

Világcsodára készülnek a magyar orvosok!

Újabb világraszóló orvosi bravúrra készül a magyar csapat: a végéhez közeledik a sziámi ikreket szétválasztó műtétek sorozata. Ezt más nem tudja megcsinálni a világon, csak a magyar doktorok.

RIPOSTER

Megérkezett a sziámi ikerpár, magyar orvosok választják szét őket

Megérkeztek Budapestre szombaton a fejüknél összenőtt kétéves bangladesi sziámi ikrek, akiknek a szétválasztását a világon egyedül a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvoscsapata vállalta - tudatta a Semmelweis Egyetem közleményben.

SZTÁRDZSÚSZ

Csak Tilla tudta szétválasztani Mádai Vivient és párját

Nagyon összeszokott már a TV2 műsorvezetője és a Hooligans énekese, Csipa.