semjén zsolt

11 találat
INSIDER

Megvannak a vadászati kiállítás számai, meg fogsz lepődni

Hatalmas sikerrel zárult az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás október 14-én. A HUNGEXPO területén lévő kiállítást 616 ezren tekintették meg, a vidéki helyszínekkel együtt pedig 1,5 millió felett volt a látogatók száma.

INSIDER

Semjén Zsolt: A vadászat még nem állt olyan kihívás előtt, mint most

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon beszélt a vadászatról vasárnap Budapesten.

INSIDER

Semjén: a magyar nemzet akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmarad

A magyar nemzet akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmarad – fogalmazott a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában az elmúlt tíz év magyar nemzetpolit

INSIDER

A Gyurcsány-szekta lelki Trianont okozott a Kárpát-medencei magyarságnak

A magyar állam támogatja a külhoni magyar pártokat és szervezeteket, mert ez a magyar nemzeti érdek, és ez következik a magyar alkotmányból - jelentette ki pénteken Tusnádfürdőn Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem ne

RIPOSTER

Orbán Viktor nem utazik Csíksomlyóra

Orbán Viktor miniszterelnök nem vesz részt a csíksomlyói pápai szentmisén, Magyarországot Áder János köztársasági elnök képviseli - erősítette meg az Origo információit, illetve a korábbi sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

HARCÉL

Semjén: Timmermans vállalná, hogy mi vértanúk legyünk

Az a politika, amit napjainkban a brüsszeli bürokraták képviselnek a migráció ügyében: inkorrekt, törvénytelen és antidemokratikus - jelentette ki Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes.

RIPOSTER

Gyászol a magyarság, elhunyt a kisebbségi jogok védelmezője

Elhunyt a diaszpórában élő amerikai magyarság és a Kárpát-medence kisebbségi magyarságának jogaiért harcoló Hámos László. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes közleményben emlékezett meg a Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítójáról és elnökéről.

HARCÉL

Nem migránsok a venezuelai magyarok

Felháborodásának adott hangot a venezuelai magyarok "lemigránsozása" miatt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön.

INSIDER

Gyászszertartásra ment Orbán Viktor, így búcsúztatták az egri érseket

A temetést az egri főszékesegyházban tartották meg január 8-án. Seregély István nyolcvannyolcadik életévében hunyt el.

INSIDER

Hajtóvadászatot indítottak Semjén Zsolt ellen, kínos blama lett a vége

Az ellenzéki sajtó ma reggel hajtóvadászatot indított Semjén Zsolt ellen. Hangzatos cikkekben támadják a miniszterelnök-helyettest, de ha egy kicsit is utánajártak volna a tényeknek, nem égették volna le magukat.

RIPOSTER

Hazugságokat terjesztenek a miniszterelnök-helyettesről

A Simicska-média azt terjeszti, hogy Semjén Zsolt Svédországban helikopterről vadászott. A híresztelésből semmi sem igaz.