muszlimok

69 találat
INSIDER

Meglepőt mondtak a magyar muszlimok a terrorizmussal gyanúsított fiatalról

Több muszlim, izraeli, török személyt is bejelölt a közösségi oldalon az egyetemista fiatal, akire szülei házában csapott le a TEK.

KÜLFÖLD

Minden jel szerint súlyos árat fog fizetni a svéd társadalom a migráció miatt

Az Aalto nevű Helsinkiben működő egyetem elismert professzora szerint a svédek 45 éven belül kisebbségbe kerülhetnek a saját országukban, ha a skandináv ország nem állítja meg azonnal a muszlim bevándorlók befogadását.

KÜLFÖLD

A Ryainair igazgatója szerint a muszlim férfiakat duplán kéne ellenőrizni a reptereken

A napokban megjelent interjúja miatt sokan rasszizmussal vádolják az ír fapados légitársaság vezetőjét

KÜLFÖLD

Muszlimok milliói szavazhatnak jövőre az iszlám párta Franciaországban

A becslések szerint Franciaországban hétmillió iszlám hitű ember él, a számuk 2050-re megduplázódhat. A Francia Muszlim Demokraták Uniója (UDFM) nevű párt bejelentette, hogy őket akarja képviselni, ezért a jövő évi önkormányzati választásokon saját jelölt

KÜLFÖLD

Kitiltanák a keresztényeket a muszlimok a tervezett német fürdőből

Abdullah Zeran olyan fürdőt építtetne a németországi Frankfurtban, ahova csak muszlimok mehetnének be. A 38 éves bevándorló szerint jó üzlet van ebben már csak azért is, mert egyre több muszlim él a nagyvárosban.

KÜLFÖLD

Idén elmarad a karácsony az Ikeában

Karácsonyi díszekkel, karácsonyfákkal és mikulásokkal vannak tele a svédországi Ikea üzletei. A svéd cég azonban úgy döntött, hogy a karácsony helyett csupán a telet ünneplik a boltokban. Így nem bántva a muszlim vásárlóikat.

POLITIK

Vajon miért nem tarthat disznókat két német hentes?

Kis abszurd Germanisztánból. Ha kíváncsi vagy a helyes válaszra, akkor olvasd el a cikket. Már így is sokat segítettünk.

KÜLFÖLD

Folytatódik az iszlám térhódítása Németországban

Egy napokban megjelenő könyv korbácsolhatja fel ismét az indulatokat abban a vitában, amely Németország iszlamizálódása körül folyik éve óta. A szerző egy német professzor, aki bemutatja, hogy miként működik a politikai iszlám terjesztése és terjedése.

KÜLFÖLD

Saját tengerpartot kér a muszlimoknak egy holland politikus!

Arra hivatkozik, hogy ők rosszul érzik magukat az európai fürdőruhás hölgyek látványától. Ha létezik külön partszakasz a nudisták számára, miért ne lehetne a muszlimoknak is?

KÜLFÖLD

Bosszúból rendeztek vérfürdőt Sri Lankán

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

KÜLFÖLD

Kitiltották a migránsokat a szabadkai cukrászdából!

Erre utaló, kresz-táblához hasonlító öntapadó matricákat helyeztek el néhány üzlet bejáratán, jelezve, hogy ott nem szívesen látják a muzulmán bevándorlókat.

HARCÉL

A muszlim bevándorlók megvetik az európaiakat

Nem tudnak és nem is akarnak alkalmazkodni az európai társadalmak szokásaihoz a muszlim bevándorlók. Ezt állapította meg az M1 reggeli műsorában az asszirológus szakértő,

KÜLFÖLD

Mohamed, a norvég... Már Oslóban is így hívják a legtöbb újszülöttet

Norvégia fővárosának 30,4 százaléka bevándorló, néhány külvárosban pedig az arányuk meghaladja az 50 százalékot is!

KÜLFÖLD

Elítéltek kilenc, savas támadásokban bűnös muszlimot

14-17 év börtönt kaptak Londonban a muszlim férfiak.

KÜLFÖLD

Botrányos módon bántak a muszlim sportolók a bírónővel, kizárták őket

Három muszlim sportolót kizártak egy birkózó versenyből. A férfiak ugyanis nem voltak hajlandóak kezet fogni női bíróval.

KÜLFÖLD

Muzulmánok és a karácsony. A nap képe!

Hogy kívánnak nekünk kellemes karácsonyt a jó muszlimok? A fotót az interneten találtuk és nem szeretnénk kommentálni.

KÜLFÖLD

A muszlimok hite szerint jogukban áll megverni a nőket

Tavaly 138 ezer olyan esetre derült fény Németországban, amely során családon belüli erőszak történt. Az áldozatok 82 százaléka nő. A helyzetet különösen súlyosbítja, hogy a Korán egyik parancsolata szerint nincs kivetni való a nőverésben.

BOZÓT

Halottak napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor

Miközben a Facebookon és a videoblogján a Halottak Napjáról beszél, a legnagyobb csendben visszatért muszlim politikai elvbarátaihoz Vona Gábor. A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és a muszlim vallás

KÜLFÖLD

Eddig titok volt: négyből egy rab muzulmán a francia börtönökben

A muszlimok közül körülbelül háromszor többen kerülnek börtönbe, mint a bármilyen más vallásúak vagy az ateisták közül, az ország teljes lakosságára vetítve.

KÜLFÖLD

Sobieski János megmentette Bécset, a muszlimok miatt most mégsem kaphat szobrot

Szeptember 12-én volt 335 éve, hogy Sobieski János seregével felszabadította Bécset a török ostrom alól. A lengyel királynak emlékművet akartak állítani a hőstettre máig emlékező osztrákok, a főváros szocialista vezetése azonban ezt végleg elutasította. N

KÜLFÖLD

Brutális támadás történt keresztények ellen egy menekülttáborban

Szomorú és egyben mélységesen felháborító, hogy az iszlám kultúra egyes hívei még egy ilyen helyen sem viselik el a keresztények jelenlétét.

KÜLFÖLD

Hol boldogok a muszlimok? Videó!

A pénz nem boldogít, de a gazdag muszlimok bizonyára a saját szülőföldjükön is boldogok. E rövid és frappáns rajzfilm viszont arról szól, hogy vajon hol lesznek boldogok a szegény muszlimok?

KÜLFÖLD

Forró étolajjal öntötték le a 15 éves kislányukat

Meg akarták győzni, mert 20 ezer dollárt kaptak annak fejében, hogy férjhez megy egy muzulmán férfihoz. A lány viszont hallani sem akart az esküvőről.

KÜLFÖLD

Egy muszlim nő miatt nem látogathatja beteg lányát egy bécsi férfi

Egy 23 éves gyógyíthatatlan beteg lány került kórházba Bécsben, de édesapja nem látogathatta meg, mert egy muszlim nő is volt a kórteremben, aki megtiltotta a férfi jelenlétet. A végén még az aggódó édesapát vezettették ki...

KÜLFÖLD

Kitiltotta üzletéből a muszlimokat egy hentes

Nagy megrökönyödést keltett Svájcban az a tábla, amelyet egy hentes tett ki a saját bejárati ajtajára. A táblát időközben eltüntették, de az ügyben rasszizmus miatt feljelentés született.

KÜLFÖLD

Canterbury érseke: az iszlám nem összeegyeztethető a jogrendszerrel

Az iszlám törvénykezés, a saría sosem válhat a brit jogrendszer részévé, annyira más elveket vall - állapította meg az egyházi vezető.

KÜLFÖLD

Betiltott vallási iskolákban kínozzák a gyerekeket

Verés, agymosás, gyilkosságra nevelés - ez folyik abban a közel 350 vallási iskolában, amely engedély nélkül működik szerte az Egyesült Királyságban.

KÜLFÖLD

Hangszórót követelnek a mecsethez a muszlimok

"Mi nem látogatók vagyunk, mi már itt lakunk" - mondták. Az imára való hangos felhívástól jobban éreznék magukat. Várhatóan meg is kapják rá az engedélyt.