momsport

5 találat
INSIDER

Tűzvész a MOM tetején: elképesztő, mit tett korábban a fiú

Döbbenetes dokumentumok jutottak a Ripost birtokába: a hétfő este a MOM Sportközpont tetején halálos tüzet okozó gyereknek nem ez volt az első ilyen esete. A mostani tűz azonban a kishúga, Zselyke életébe került.

Tűzvész a MOM tetején: történt már ilyen a családdal

Felfogni is lehetetlen: egy ártatlan, 8 éves kislány halt meg hétfőn este a MOM Sportközpont tetején füstmérgezésben, amit minden bizonnyal a testvére által csiholt tűz okozott. G. Zselyke és Dominik édesanyja vásárolni ment a közelbe, addig a gyerekek a

ÉLETMÓDI

15. Hegyvidéki fitparádé a Mom Sportban

A Fitparádé két napos, nemzetközi multisport fesztivál, amelyet immáron 15 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MOM Sportban.

FÜLES

Fluor Tomi, Nyári Dia, a Halott Pénz, Curtis és Peller Mariann is angyalok lettek!

Az elmúlt héten szinte minden bizonnyal csak sztárok vettek távirányítós autókat, hiszen a MoM Sport Angyalai közül a legtöbben ezt ajándékozták azoknak a gyermekotthonban élő gyerekeknek, akiknek ez volt a kívánságuk.

OLDALVONAL

Tökéletes testek a színpadon: idén is lesz Fitparádé Budapesten!

Érdekel a fitnesz, és szívesen megnéznéd a csinos hölgyeket, valamint az izmos urakat? Ha igen a válasz, október 17-én és 18-án ott a helyed a MOM Sportban! Akkor lesz ugyanis a nagy múltú Fitparádé.