Tökéletes testek a színpadon: idén is lesz Fitparádé Budapesten!

Érdekel a fitnesz, és szívesen megnéznéd a csinos hölgyeket, valamint az izmos urakat? Ha igen a válasz, október 17-én és 18-án ott a helyed a MOM Sportban! Akkor lesz ugyanis a nagy múltú Fitparádé.

Van egy jó hírünk a vonzó hölgyek és az izmos urak kedvelőinek. Idén is lesz Fitparádé! A fesztivál komoly múltra tekint vissza, hiszen először 13 évvel ezelőtt rendezték meg a debreceni Főnix csarnokban. Eleinte a profi versenyeket helyezték előtérbe, így a Fitparádé rögtön egy profi Európa-bajnoksággal debütált.

Az eseményen kezdettől fogva rengeteg sztár vett részt, elég csak a legendás Flex Wheelert, vagy éppen Toney Freemant és az amerikaifoci-csillagot, Marcus Allent említeni.

A debreceni rendezvényen a világhírű Tímea Majorova és a Fitparádé promotere olyan versenykategóriát talált ki, ahol fontos a szép arc, a fitten izmos test, az arány és a harmónia. A túlméretezett izmokat viszont lepontozzák. Így született meg a Tímea Majorova Fit and Beauty Model World.

Az új kategória versenyzői frissek és üdék voltak a sok diétától meggyötört amazonok között. Így a szponzorok is szívesebben álltak az egészséges kisugárzású, életerőtől duzzadó fitcsajokhoz. A Fitmodel World rendezvényen magyar részről olyan gyönyörű hölgyek arattak sikereket, mint Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi, a 17 évesen már aranyérmes Nagy Bettina, vagy a világ egyik legjobb testű nőjeként ismert Regős Lili. 

A korábbi, nagy sikerű rendezvények után pedig hamarosan itt a folytatás! Az október 17-én és 18-án sorra kerülő Fitparádé olyan különleges élményt kínál a sportág iránt érdeklődőknek, amely hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló.

A rendezvény színvonalát a környezet, a MOM Sport is emeli. A kétnapos eseményen a programok egyszerre három helyszínen, a sportcsarnokban, az uszodában és a MOM Sport kertjében futnak. 

Ízelítő a kínálatból

Az idei Fitparádé október 17-én, szombaton 10 órától várja az érdeklődőket. A színpadon dögös hölgyek és izmos férfiak váltják egymást, a versenyzők több kategóriában mérkőznek meg az elsőségért.

Ebben az évben a Fitmodel World versenyre körülbelül 100 női és 50 férfi versenyzőt, a Louie Koncz Classicra pedig további 100 versenyzőt várnak. A rendezvény nemzetközi hírű, mivel világszínvonalú versenyszámokat vonultat fel.

Az uszodában úszóversenyek és vízilabda-bemutatók lesznek, a kertben pedig egyebek mellett kőemelő kupa, kispályás és gömböcfoci várja a látogatókat.

A vasárnapi programokat a mozgás jegyében hirdetik meg, újdonság lesz például Rubint Réka alakreform órája, az Aerobic prezenter verseny, valamint a 6 órás Procycling maraton.

Az tehát biztos, hogy a legdögösebb fitneszes lányok ott lesznek a Fitparádén, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az eddigi abszolút bajnokokat is meghívják a szervezők. A helyszín, a kiváló program és a színvonalas szórakozás tehát adott. Már csak te hiányzol!

A legfontosabb infók:

A Fitparádé időpontja: 2015. október 17-18.

Helyszín: MOM Sport, 1123 Budapest, Csörsz u. 14.

További információk és a részletes program: www.fitparade.hu

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!