5 éve

Fluor Tomi, Nyári Dia, a Halott Pénz, Curtis és Peller Mariann is angyalok lettek!

Az elmúlt héten szinte minden bizonnyal csak sztárok vettek távirányítós autókat, hiszen a MoM Sport Angyalai közül a legtöbben ezt ajándékozták azoknak a gyermekotthonban élõ gyerekeknek, akiknek ez volt a kívánságuk.

A karácsonyi Kakaópartin többek között Fluor Tomi, Peller Mariann, Nyári Dia, Curtis, az Animal Cannibals, Dombóvári István és a Halott Pénzt tagjai lepték meg a kicsiket.

Hagyománnyá lett, hogy a MOM Sport- és Rendezvényközpont Karácsony előtt jótékonysági felhívást kezdeményez állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén  látó és mozgáskorlátozott gyerekek számára Legyél te is MoM Sport Angyal! címmel, hogy írják meg vagy rajzolják le kívánságaikat, amelyeket a MoM Sport  közösségi  oldalán bárki elolvashat és teljesíthet. A jótékonysági akcióhoz sok civil, de  ismert sportolók és művészek is csatlakoznak, akik idén is szinte mindannyian megjelentek a Kakaópartin, amelyen az eddigi évekhez képest rekordszámú gyermek vett részt.

Kevés szem maradt szárazon, amikor a jelenlévők  látták a boldogságot a gyerekek arcán, miután kibontották ajándékaikat. A sportolók, zenészek és színészek sűrű mindennapjaik ellenére is időt szakítottak erre az eseményre.

Szinte egy emberként mondták, hogy egy ilyen felkérésnek nem tudtak nemet mondani.

Mint azt már említettük, idén a távirányítós autó volt a kedvenc, hiszen Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó a 9 éves Patriknak, Peller Mariann műsorvezető a 10 éves Attilának, Gábor Gergely, a Fitparádé felfedezettje, Sportmodel bajnok  a 11 éves Márknak, az Animal Cannibals tagjai pedig a nyolcéves Pistinek ajándékozták ezt legújabb CD-jük mellett, és mivel nem tudtak jelen lenni, a tőlük megszokott kedves és vicces videoüzenetben kívántak boldog karácsonyt a kisfiúnak.

Curtis az egyik 13 éves fiúnak teljesítette a kívánságát, amikor egy focilabdát és egy fülhallgatószettet adott át neki, míg Dombóvári „Dombi” István egy 12 éves kisfiúnak bokszkesztyűt ajándékozott. Matics Zsolt, az M4 autósport szakértője görkorit vásárolt egy 12 éves kislánynak. A Halott Pénz tagjai úgy gondolták, hogy nem egy kiválasztott gyereknek, hanem a Vakok Batthyány Katolikus Gyermekotthon összes gyermekének ajándékoznak egy társasjátékot és egy minibilliárdot. A sportolók közül ott volt még Csörgő Adrienn WBPF világbajnok, aki a 13 éves Ivett arcára csalt mosolyt egy tollasütőkészlettel, és Bicskei Bertalanné, a válogatott labdarúgókapus és edző özvegye, aki a kis Jennifert lepte meg...

Kattints a képre a galéria megnyitásához.

A mindenki számára izgalmas és megható ajándékozás után a gyerekek, valamint az Angyalok közösen vettek részt a Kakaópartin, ahol a finom falatok és italok mellett a közös játék sem maradt el. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!