másnaposság

31 találat
ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

A húsvéti locsolkodás elképzelhetetlennek tűnik egy kupica házipálinka nélkül.

KÜLFÖLD

„A másnaposságom miatt azt hittem, hogy allergiás vagyok az alkoholra, pedig valójában rák volt”

KÜLFÖLD

Azt hitte, csak másnapos, élet-halál közé került a buli után egy 19 éves lány

Két napon keresztül hányt a buli után.

MEDICINA

Ez az apró trükk a legjobb megoldás, ha másnapos vagy

Túl sokat ittál, és most hasogat a fejed? Máris mutatunk egy apró trükköt, amelyik sokat segíthet a másnaposság ellen.

INSIDER

Ez a megoldás a másnaposságra!

Ilyenkor sokan bágyadt szemekkel néznek maguk elé és kínlódnak, mert az óév utolsó napján alaposan felöntöttek a garatra. Mit lehet tenni?

YESSS

Nagyon durva, mit művel a kávé a másnaposokkal

Sokan azt vallják, hogy a kávé a másnaposság legjobb ellenszere. Sőt, akkor is megisznak egy adaggal, ha úgy érzik, kezd sok lenni az ital. Vajon tényleg kijózanít a koffein?

YESSS

Itt az újév első szódabikarbóna trükkje, 2021-ben mindent visz

Nem először bizonyítja ez a csodaszer, hogy nem csupán a háztartásban, de a házi patikában is nélkülözhetetlen. Könnyen lehet, hogy január elsején is nagy segítséget nyújthat...

ÉLETMÓDI

Ezek az italok okozzák a legdurvább másnaposságot: döbbenetes lista

Itt a tudományos bizonyíték: ezeket a piákat érdemes nagy ívben elkerülni. Vagy legalábbis mértékkel fogyasztani; ugyanis borítékolható, hogy kegyetlen macskajajt okoznak. Az is kiderült, hogy miért...

YESSS

Soha többé kínzó másnaposság: ezek a szuper tippek megszüntetik a bajt

Megesik, hogy egy baráti sörözés túlságosan intenzívre sikerül, és a férfiember másnap brutális fejfájással és émelygéssel ébred. Bár ilyenkor étvágy még mutatóban sincs, azért néhány speciális kaja sokat javíthat a helyzeten.

MEDICINA

Tudományos bizonyíték: ettől az italtól múlik el leghamarabb a kínzó másnaposság

Az ünnepek alatt, kiváltképpen Szilveszterkor tömegeket érint a probléma: hogyan lehet minél hamarabb kilábalni a macskajajból? Egy kutatócsoport alaposan nekiállt, hogy megtalálják a leghatásosabb gyógymódot...

MEDICINA

Ez történik a testeddel, amikor kegyetlenül kínoz a másnaposság

Még a legóvatosabb alkoholfogyasztó is ébredhet arra újév első napján, hogy hasogat a feje, émelyeg, képtelen egy jóízűt reggelizni, és húzza az ágy. Nem véletlen a rosszullét, a szervezet ilyenkor turbó üzemmódban küzd a mérgezés ellen…

KÜLFÖLD

Hivatalos döntés született: a másnaposság mostantól betegségnek számít

Egy német cég ügyében nevezte a bíróság az alkoholmámort követő másnapi rosszullétet betegségnek.

MEDICINA

Sokat ittál tegnap este? Így szabadulhatsz meg gyorsan a másnaposságtól

Túl jól sikerült az esti mulatozás, és most pocsékul érzed magad? Mutatunk pár módszert, amelyek tényleg beváltak a macskajaj ellen.

BIZARR

Bődületes hazugság a kocsmázás aranyszabálya: Megvezették a férfiakat

Sokan egy jól ismert szabályra hivatkozva brutális mennyiségeket isznak meg. Egészen idáig senkinek nem jutott eszébe, vajon tényleg működik-e az állítás. Ám egy kutatócsoport bizarr kísérlettel utánajárt...

BIZARR

Leharcolt a szilveszter? Így tudsz leggyorsabban kijózanodni

A legtöbb embert brutálisan megviseli az óévet búcsúztató mulatság. De nem muszáj szenvedni! Rengeteg hatásos módszer létezik szerte a világon - egyik bizarrabb, mint a másik!

MEDICINA

Jön a szilveszter? Így kerüld el a másnaposságot!

Egy évzáró buli után másnap sokszor lüktető fejfájással ébredünk, mintha elcsapott volna minket a vonat. Kétségbeesésre azonban semmi ok, a kínzó migrén néhány trükkel megszüntethető.

MEDICINA

Így segít a pokoli másnaposságon a mobiltelefon

Durva fejfájás, émelygés, körülbelül a hátad közepére kívánod az idiótát, aki feltalálta az alkoholt. Ismerős? A mobilappok korában erre is megoldást nyújt a telefonod, ezt figyeld!

KÜLFÖLD

Hoppá, másnaposságra is szabadnap jár ennél a cégnél!

Az alkalmazottaknak ezentúl nem kell szimulálniuk, hogy súlyos betegek. Sőt, betelefonálás helyett egyetlen sms-sel is leigazolhatják maguknak a másnaposság miatt kieső munkanapot.

HŰHA

Együtt szenved Majka és kisfia

Majka egy keményen átbulizott éjszaka után próbál regenerálódni a szálloda medencéjének partján, de kisfia nem nézi jó szemmel a dolgot...

MEDICINA

Íme egy nagyszerű trükk, amivel mindig elkerülheted a másnaposságot

Nem gyötör a gyomorégés, nem fáj a fejed, megmenekülsz a szédüléstől. Pedig alaposan fogyasztottál, egyik pohárral a másik után. Eláruljuk a trükköt!

TESTFACTOR

Rosszul aludtál éjszaka? Mutatjuk a gyógyírt!

A következő tippek segítségével garantáltad összeszeded magad egy álmatlan éjszaka után és nem kell aggódnod a többi miatt sem!

KEDVENC

Másnaposok sms-ei! - Vajon mi történt éjszaka?

Ezeken az üzeneteken pusztul a világ.

MEDICINA

Nem csalás, nem ámítás: íme, az orvosság a húsvéti macskajajra!

Az ünnepek alatt bizony megeshet, hogy a nagy vendégeskedésben, locsolkodásban kicsit többet iszunk a kelleténél. De hogyan kerülhető el a másnaposság, a fejfájás, hányinger és a levertség?

TÜZELŐÁLLÁS

Pucéran csal a hálójába a csodás mellű bombázó - fotó, videó

Buli másnapján nincs kedve ruhát kapni magára. Elnézve a fotóit, nem az az otthonülő fajta, partiról partira járhat. Mutatjuk a bizonyító erejű képeket!

MEDICINA

Gondoltad volna? Sótól is lehetsz másnapos

Egy átmulatott éjszaka után fejfájással és kiszáradva ébredsz. Az alkohol másnapi hatását sokan ismerik. Azonban megdöbbentő, mert pont ugyanilyen tünetekkel jár az is, ha sót fogyasztasz. Veszélyes lehet, ha nem tartod a mértéket.

INSIDER

Eszméletlen tudományos felfedezést jelentett be Észak-Korea, megszédülsz!

A utolsó kommunista ország folyton maga ellen hergeli a közvéleményt. Most mégis egészen más a helyzet. Ha igazak a hírek, akkor felfedeztek egy olyan alkoholt, amitől fogyasztója nem lesz másnapos egyáltalán. Amúgy embert is küldtek a Napba!

MEDICINA

Kegyetlenül másnapos vagy? Íme, a gyorssegély! 10 egyszerű megoldás!

Ha túl sokat iszol, akkor biztosan be fogsz rúgni. Pláne, ha kevered a piát. Ha éppen ez történt veled, legjobb, ha mielőbb kijózanodsz, mutatjuk hozzá a legjobb tippeket:

SZTÁRDZSÚSZ

Másnaposan vezetett műsort Sebestyén Balázs

Nyúzottan, karikás szemekkel szelfizett a Morning Show műsorvezetője, akinek a jelek szerint igencsak hosszúra nyúlt a hétfő éjszakája. Balázs bevallotta, hogy annak ellenére néz ki így a képen, hogy agyonretusálta a másnapos fotót. A görbe este és a ha