klimax

9 találat
INSIDER

Ezt tette a covid Zsófival, nagyon örült neki

Varázsütésre megszűntek Zsófia hőhullámai.

YESSS

Így lehet elkerülni klimax után a hasi hízást

Válaszd a hízás helyett a lapos hasat! Légy 50 év felett is fantasztikusan nőies és csinos! Megtudhatod, mi ennek a titka.

SZEX & MÁS

Elképesztő, mi derült ki az 50 feletti nők orgazmusáról

Sokan úgy hiszik, 50 felett a nők egyáltalán nem kívánják a szexet. Nos, nagyot tévednek: ilyenkor a legédesebbek a légyottok! Egy rafinált technikával ráadásul sokkal nagyobbat szól a gyönyör...

DIÉTA

Szenvedsz a klimaxtól? Így enyhítheted gyógyszer nélkül a tüneteket

Van mód a kellemetlen tünetek mérséklésére. Ha jól állítod össze az étrendedet, kevésbé kell tartanod a hőhullámoktól és a többi kíntól.

HŰHA

Van egy dolog, amit sosem vártunk volna Soma Mamagésától, mégis megtörtént

A sztár rengeteget változott, amióta átesett a klimaxon, most már a szex sem foglalkoztatja annyit.

TESTFACTOR

Elmúltál 40? Akkor ez a 6 trükk biztosan segít lefogyni

Egyáltalán nem törvényszerű, hogy 40 év felett meghízzanak a nők! Csak néhány apróságra kell odafigyelni, de mindez egyáltalán nem nehéz. Most eláruljuk a titkot, hogy mivel tudod visszanyerni régi alakodat! Hajrá!

LELKIZŐ

Intim vallomást tett Szulák Andrea: erről nem szoktak beszélni

Minden nő életében eljön az az időszak, amit a szakirodalom csak menopauzaként emleget. Az 54 éves színésznő nyíltan beszélt róla.

FÜLES

Padlóra küldte a klimax Nyertes Zsuzsát!

Az 57 éves színésznő évekkel ezelőtt észlelte magán először a menopauzát. Elárulta, hogy tudta csillapítani az ijesztő tüneteket!

MEDICINA

Dühödt bika a férfi, ha klimaxos

Gondoltad volna, hogy a férfiakat is utoléri a változókor? És olyankor mind bizonyítani akar! Komoly kihívás ez a korszak a feleségeknek. Ám aki felismeri a férfiklimax tüneteit, könnyebben tud okos lenni a legkeményebb helyzetekben is.