karacsony geregely

11 találat
HARCÉL

Karácsony Gergely körútja maga a pokol

Ideges autósok és életveszélyben lévő biciklisek. Ezt sikerült intéznie Karácsonynak...

SZTÁRDZSÚSZ

Nacsa Olivér: Karácsony Geri ülj le, 1-es

Humánumból megbukott a fővárosi vezetés.

POLITIK

Parkolópénzek: maffiaként működött a baloldal Zuglóban

Ennyi pénzt zsaroltak ki

POLITIK

Előkerült egy levél, Karácsony tudott a Városháza eladásáról

Tovább dagad a Városháza-botrány. Csütörtökön előkerült egy közjegyző által hitelesített levél, ami új megvilágításba helyezheti az ügyet, s benne Karácsony Gergely szerepét.

POLITIK

Mérlegen Karácsony Gergely: Mit csinált 2 év alatt?

Káosz, dugók, szemétáradat, hajléktalanok, akadályozott fejlesztések: 2 éve vezeti Budapestet Karácsony Gergely. A Metropol csokorba szedte „érdemeit”.

POLITIK

Pont úgy drágult a Blaha, mint a Lánchíd

Harmadával kerül többe Budapest egyik legforgal­masabb terének a felújítása most, mint fél éve. Ráadásul az eredeti tervekhez képest jelentősen csökkent a beruházás végső műszaki tartalma is. A Blaha esete erősen emlékeztet a Lánchídéra.

INSIDER

„Ha lebetonozták, akkor hová ültetik a virágokat?!” – budapestiek a Clark Ádám térről

Karácsony Gergelynek ismét sikerült borsot törnie a budapestiek orra alá. A Ripost olvasóinak is megvan a véleménye a Clark Ádám tér felújítási munkálatainak botrányos kezdéséről, és nem is rejtik véka alá!

POLITIK

Fürjes Balázs keményen üzent Karácsonynak a fővárosi gigadugók miatt

Közösségi oldalán kemény bírálatot fogalmazott meg Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a fővárosban kialakult hatalmas dugók miatt.

INSIDER

Ezt teszi a hulladékgyűjtő szigetekkel a környezetvédő Karácsony

Óriási a felháborodás a lakosság körében, mivel a Főváros sorra számolja fel a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket ahelyett, hogy rendben tartaná azokat, vagy más alternatív megoldást kínálna.

POLITIK

Karácsony Gergely nem tudja, mit csinálna jobban Orbán Viktornál

Karácsony Gergely válaszadás nélkül ment tovább, amikor azt kérdezték tőle: mit csinálna jobban Orbán Viktornál. Az angolul feltett kérdés megválaszolása helyett beszállt autójába.

INSIDER

Panelek tövébe költöztek a hajléktalanok – kiakadtak a lakók

Zuglóban, a Csertő utcai trolimegálló egyik üzlete mögött hajléktalanok vertek sátortábort. Korábban népkonyha üzemelt ott, azóta lett a kedvenc helyük. A környékbeliek hiába kérnek segítséget, tartva a patkányoktól és csótányoktól, az önkormányzat nem lé