gyep

7 találat
OTTHONKA

Mi történik a gyeppel, ha nem szeded le róla az őszi falevelet?

Lassan eltehetjük a fűnyírókat, vége az idei szezonnak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lennének teendők a gyeppel. Ha rajta hagyod a lehullott avart, annak tavasszal fogod látni a kárát…

OTTHONKA

Itt a tavasz, így keltsd életre a kertben a gyepet

A szép gyep titkára mindenki kíváncsi; a megoldás pedig roppant egyszerű: a pázsit csupán egész éves gondoskodással lesz irigylésre méltó. Mutatjuk, mi a teendő tavasszal!

OTTHONKA

Kinyírja a gyeped a változékony időjárás? Így tudod megvédeni

Több fronton támadja a szépen gondozott füvet a mostani időjárás: mire magához térne a pörkölő napsütés és a forróság után, a napokig szakadó eső és a pára gyötri meg. Alaposan fel kell kötni a gatyát, ha szép, zölden akarod tartani! Szerencsére nem lehet

OTTHONKA

Tiszta gyom a gyeped? Így hozd ősszel rendbe

Már ritkábban kell nyírni a füvet, de ne dőlj még hátra. Most kell elvégezni azokat a munkákat, melyeknek köszönhetően tavasszal csodás, egészséges fűben gyönyörködhetsz.

OTTHONKA

Így lesz nyáron is gyönyörű a füved

Tűző nap, forróság, tikkadó, sárga gyep... Senki nem szeretne ilyet látni a kertjében, de sajnos elég egy-két apró hibát elkövetni, és sárgás, foltos lesz a gyepszőnyeg. Nagyon sok a tévhit a nyári gyepgondozással kapcsolatban!

TÜZELŐÁLLÁS

Hét nap alatt tönkrement a 800 milliós libalegelő

Ki hibázott Újpesten? Hogyan lett egy hét alatt használhatatlan a frissen átadott stadion?

TÜZELŐÁLLÁS

Valami bűzlik, trágyával várják Dárdaiékat

Münchenben gyorsszervízzel javítanak a pálya talaján. A gyepen biztosan nem múlik a német focibajnokság rangadója.