Újabb bizonyíték Bajnai Gordon és Magyar Péter kapcsolatára!

POLITIK

fűszer

12 találat
OTTHONKA

Nagyanyáink téli fűszere: valóságos csodaszer lapul a konyhádban

Mutatjuk, milyen sokféle jótékony hatása van!

FAZÉK

Most kell szedni az ősi magyar fűszert, ez adja a húsleves lelkét

Ismerd meg nagyanyáink titkos hozzávalóját, a lestyánt.

MEDICINA

A sárga csodafűszer titka: élj 120 évig!

Az ételek csodaszép, sárga színét adó fűszer nem csak ízekkel gazdagítja az életünket: egészségügyi hatásai is felbecsülhetetlenek. De vajon mire jó?

INSIDER

Lovat akar venni keresetéből a fűszert áruló pesti ovis

Lovat és játékokat szeretnének venni azok a budapesti óvodások, akik a XVIII. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky úton egy asztalnál üldögélnek és fűszert árulnak. Elsőre mosolyra fakasztó a látvány, ám példamutató is amit a kicsik csinálnak. Ha valamit el aka

FAZÉK

Kevés pénzből is lehet menyei hétvégi ebéd! Íme a titok

Hagyományos fűszerünket, a lestyánt ma már inkább csak Erdélyben használják, ugyanakkor annyira karakteres íz, hogy érdemes mindig tartani otthon belőle egy keveset. Igaz, levelének karakteres íze frissen szedve érvényesül igazán, szárított változata is c

MEDICINA

Hihetetlen, de ennyi mindent meggyógyít a kömény

Mire jó a köménymag? Milyen betegségeket előzhetsz meg a fogyasztásával? Gondoltad volna, hogy nem csak az isteni finom körözöttbe vagy a gulyáslevesbe érdemes beletenned? Most megtudhatod, miért érdemes fogyasztani.

MEDICINA

Úgy érzed, elkapott a nátha? Ez a forró fürdő azonnal segít

Elég egy egyszerű fűszerrel felturbóznod a fürdődet, és máris enyhülnek a nátha és az influenza kellemetlen tünetei. Megmutatjuk, mit kell tenned, hogy a lehető leggyorsabban meggyógyulj.

RIPOSTER

Mérgező fűszer a magyar boltokban: Nehogy használd, ha vettél ilyet

A Nébih felhívja a vásárlók, háztartások és vendéglátók figyelmét, hogy a termékeket ne fogyasszák el, ne használják fel!

MEDICINA

Ez a konyhád legnagyobb Jolly Jokere, ennyi mindenre használhatod!

Elképesztő lehetőségek rejlenek az egyik legkedveltebb süteményfűszerben, azaz a fahéjban! Annyi minden jót tesz velünk, hogy érdemes néhány pontban végigfutni áldásos hatásain!

MEDICINA

Fűszerezz bátran! Az életedet is meghosszabbíthatja!

A fűszerek nemcsak arra jók, hogy finomabb legyen tőlük az étel. Közülük jó néhány erőteljes gyógyhatással rendelkezik. Olyan bajok esetén is hasznosak lehetnek, mint a szorongás vagy az alvászavarok.

MEDICINA

Tudod, melyik a szív fűszere?

Ennek az ázsiai fűszernek már a neve is sejtelmes, pláne a hatóanyagai. Egyes kultúrák szerint szent por lakozik a belsejében, mely megóvja a szívedet. Ismerd meg közelebbről ezt az egzotikus csodát!

FAZÉK

Megromlott az étel vagy sem? Így állapíthatod meg!

Évek óta ugyanazt a csomag fűszert használod? Lehet, hogy elkelne a kamrában egy nagyobb takarítás, mert még az elronthatatlannak tűnő élelmiszerek is megromlanak egyszer. Megmutatjuk, hogyan állapítsd meg, hogy használhatsz-e néhány élelmiszert.