devizahitel

15 találat
LELKIZŐ

Folytatódik az Újratervezés: devizahitel miatt kell nélkülöznie az ötgyermekes családnak

Péter és Viktória óriási szeretetben nevelik a gyermekeiket, de rendkívül szűkösen élnek az örkényi otthonukban.

MANI

Jó hír a devizahiteleseknek, újabb könnyítést kapnak

Csokot is kaphatnak azok, akik egy összegben vásárolják vissza ingatlanjukat a bedőlt deviza-ingatlanhitelesek megmentésére létrehozott eszközkezelőtől.

HŰHA

Bíró Ica kálváriája: egy hónap múlva kilakoltatják az otthonából

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vett fel svájci frank alapú kölcsönt, amit azóta nagyon megbánt, hiszen devizahitel-csapdába került.

LELKIZŐ

Megmenekült a Neoton énekesnője, több mint egy évtizede harcolt

Sokáig kérdéses volt, megtarthatja-e az otthonát Pál Éva.

RIPOSTER

Ingatlan-visszavásárlás: újabb segítség a devizahiteleseknek

Visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő ügyfelei - 32 ezren kapnak levelet, 60 napon belül kell rá válaszolniuk.

MANI

Csökkenteni akarod a hiteled? Mutatunk néhány tuti trükköt!

Rengeteg család számára jelent nehézséget a lakáshitel tartozások visszafizetése. Azonban van néhány módszer, amellyel mérsékelhetjük a költségeket.

POLITIK

Történelmi döntés születhet a devizahitelesek ügyében

Mindent felforgathat a devizakölcsönök ügyében egy bírósági döntés: arról határoznak ugyanis egy román hitelperben, hogy tisztességtelen-e, hogy a bankok a devizahitel-szerződésekben egyoldalúan a fogyasztókra hárították az árfolyamkockázatot? A kérdés a

SZTÁRDZSÚSZ

Így menekült meg a hitelcsapdából a legendás magyar színésznő

Éveken keresztül arról szóltak a hírek, hogy a Linda című sorozat főszereplője a csőd szélére került a devizahitele miatt. Görbe Nóra azonban elárulta, nem minden volt úgy, ahogyan azt akkoriban leírták.

INSIDER

Vigyék a lakással az adósságot is!

Sokat segít az adósoknak a tegnap elfogadott jogszabálymódosítás, miszerint csak teljes értékén, egy év után 90 százalékos áron lehet elárverezni a fedezetül szolgáló ingatlant. Ugyanakkor a kilakoltatottaknak továbbra is cipelniük kell magukkal az adóssá

INSIDER

Kitálalt a banki dolgozó: belső titkokat árult el a devizahitelekről

A volt ügyintézőt tanúként hallgatták ki a bíróságon, azt mondta: a bankok tudták, hogy az ügyfelek nagyon rosszul fognak járni a devizahitelekkel.

LELKIZŐ

Méltatlan támadások A Nemzet Színésze ellen!

Bodrogi Gyulának nem kenyere a panasz, de nemrég úgy gondolta felemeli a szavát, és elmondja ő és felesége hogyan kerültek hitelcsapdába. Nem kellett volna!

HŰHA

Elbukta álmai otthonát a sztárséf, Buday Péternek újra kellett kezdenie mindent

Bőven lesz hová visszatornáznia magát hazánk egyik leghíresebb sztárséfjének, Buday Péternek, aki nemrégiben veszítette el otthonát, amelyet sok millió forint veszteséggel el kellett adnia, mert egyszerűen nem tudta tovább fizetni a törlesztőrészleteket.

RIPOSTER

Mi történik az OTP-t elfoglaló tüntetőkkel? Helyszíni tudósítás!

Miután a Nem adom a házamat mozgalom aktivistái elfoglalták az óbudai OTP-t, a rendőrök egyenként vezették ki őket. A demonstrálók viszont nem adják fel, és a bank előtt folytatják a tüntetést.

POLITIK

Betörtek a devizahitelesek az OTP-be! Sátrat vertek!

Sátrat vertek, és elfoglalták az OTP Flórián téri bankfiókját a Nem adom a házamat mozgalom aktivistái.

SÁRGACSEKK

Százezrek rejtőznek a hitelkiváltásban

A devizahiteleseknek a banki elszámolások kézhez vétele után új leckét kell megoldani. Keresniük kell hatvan napon belül egy kedvezőbb banki ajánlatot, s szakértők szerint így akár több százezer forint is lefaragható az adósságból.