3 éve

Bíró Ica kálváriája: egy hónap múlva kilakoltatják az otthonából

Az énekesnõ tíz évvel ezelõtt vett fel svájci frank alapú kölcsönt, amit azóta nagyon megbánt, hiszen devizahitel-csapdába került.

Május 3-i határidővel akarják kilakoltatni Bíró Icát az otthonából. A metal ladyt eljárási hiba mentheti meg attól, hogy az utcára kerüljön.

"Jelenleg szakértők vizsgálják az ügyem, hiszen nemrég fény derült arra, hogy az ingatlan törvénysértő módon került más tulajdonába. A végrehajtó ott hibázott, hogy nem érvénytelenítette azonnal az árverést, amikor a licitáló nem teljesítette a törvényileg kiszabott 15 napon belüli kifizetést. Bizakodó vagyok, hiszek az igazságszolgáltatásban és a bírói döntésben.

Azt szeretném, hogy a kilakoltatást függesszék fel, amíg ki nem vizsgálják az ügyemet.

Most optimistán látom a dolgokat, de a végsőkig harcolni fogok az igazamért, mert óriási igazságtalanság ért. Mondjuk ki, törvénytelen eszközökkel próbálnak kifosztani. Nekem az elmúlt nyolc évemet sajnos már senki nem fogja visszaadni, folyamatos stresszben, hivatalos dokumentumok bogarászásával éltem az életemet" - mondta el Ica az ACNewsnak.

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vett fel svájci frank alapú kölcsönt, aminek a törlesztője a válság miatt a triplájára emelkedett. Árfolya­m emelkedése miat­t a törlesztőrészleteket nem tudta fizetni, először elárverezték a feje felől az otthonát, most pedig a kilakoltatás fenyegeti.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!