botka lászló

16 találat
POLITIK

Egyre több durva részlet derül ki a Szeviép-ügyben

A szegedi korrupciós ügyben eljáró egyik bírónő százmilliós megbízásokat, a másik lakást kapott Botkáéktól – mondta a Fidesz-frakció szóvivője.

POLITIK

Vesztésre áll Botka a Szeviép-ügyben

Jogosnak tartja az Országos Bírói Hivatal új elnökének vizsgálatát a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszékkel kapcsolatban Völner Pál.

BOZÓT

Csőd Szegeden: 1 hét alatt 2 alpolgármester hagyta ott Botkát

Valóságos politikai földrengés van Szegeden, sorra hagyják el Botka Lászlót az alpolgármesterek. Egy hét alatt ketten!

RIPOSTER

Korrupció és politikai kapcsolatok a Szeviép-ügyben

A 2008-as válság is szerepet játszott a Szeviép csődjében, csakhogy az építőipari vállalkozást a legnagyobb megrendelőik, az akkori MSZP-SZDSZ-kormány és a szegedi önkormányzat, Ujhelyi István és Botka László közreműködésével lökték végül a szakadékba - í

BOZÓT

Ügyészségi feljelentés Botka László ellen

Hova tűntek a milliárdok a Szeviép nevű szegedi cégtől, amelynek vezetőit már el is ítélte a bíróság? Ez itt a kérdés.

BOZÓT

Egyre csak hízik a Botka-dosszié

Napról-napra szaporodnak a szegedi szocialista polgármester körülötti botrányos ügyek. Sokak szerint valójában egy bűnözői kör foglya.

INSIDER

Botka futásnak eredt, kiszállt a harcból

Biztosan nem lesz miniszterelnök az MSZP jelöltje. Teljes a káosz a párton belül, ki lehet az utódja?

BOZÓT

Fidel Castro mutatott példát Botka Lászlónak: Innen a Rolex-rajongás

Bármilyen meghökkentő, de különös szocialista hagyományt követ az MSZP miniszterelnök-jelöltje. A baloldali politikusok által bálványozott Fidel Castro, sőt Che Guevara is elvakultan rajongott a méregdrága Rolex órák iránt.

BOZÓT

Itt az igazi ok, ezért akarja Botka lebontatni a kerítést

Elvhűség a nemzetközi szocialista mozgalomhoz, a Szocialista Internacionáléhoz, amely egyértelműen támadja a magyar kerítést.

BOZÓT

Tökéletes időzítés és hűségeskü, ezért akar Botka kerítést bontani

Nem véletlenül tett hitet Botka éppen a hétvégi szocialista kongresszus előtt a kerítésbontás mellett. Így üzent a Szocialista Internacionálé kerítésellenes, a szabad migránsáramlást támogató politikai erőinek, így tett hitet a közösen vállalt nézetek mel

BOZÓT

Paparazzofotókkal támadtak Botkára Gyurcsányék

No ilyen se volt még. Az egyik baloldali politikus lesifotókkal akarja lejáratni a másikat. Lengyel Lászlót a közismert baloldali publicistát mindeközben szélhámosnak nevezték. A baloldali belháború a paparazzoképek bevetésével új fejezethez érkezett el.

BOZÓT

A DK harcot hirdet Botka ellen: Igazi hadüzenet

Pontokba szedve támadják keményen az MSZP miniszterelnök-jelöltjét...

BOZÓT

Gyurcsány végső harcot hirdet Botka ellen: árulónak és demagógnak tartja

Gyurcsány és a DK-s vezetők a baloldal tönkretevőjének tartják Botkát. Internetes újságjaikban naponta támadják, "vérpopulista kamunak", sőt közönséges uszításnak nevezik Botka politikai üzeneteit.

BOZÓT

Sokmilliós luxusórák szerelmese Botka "ROLEX"László. Miért tüntette el őket a vagyonnyilatkozatából?

DK-s politikusoktól, Botka korábbi MSZP-s párttársaitól származó információk szerint ugyancsak költséges hobbija van a szocialisták miniszterelnökjelöltjének. Csakhogy a sokmilliós óráknak, akárcsak a luxusdzsipnek, nyoma sincs a vagyonnyilatkozatában...

BOZÓT

2 éve Botka nevén van a 25 milliós luxusautó! Hamis a vagyonnyilatkozat!

Szegeden sokan tudtak róla, hogy a polgármester évek óta nem a valóságnak megfelelő vagyonnyilatkozatot ad be, amikor egyszerűen letagadja a 25 milliós amerikai dzsipet.

RIPOSTER

MSZP-közeli cégeknél tűnt el 11 milliárd forint! Botkához vezetnek a szálak

Elképesztő bűnügy tárgyalását tartották meg nemrég. A meglopott kisvállalkozók pénze minden valószínűség szerint MSZP-közeli cégekhez vándorolt. Az MSZP miniszterelnökjelöltjéhez vezetnek a szálak.