Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK

bangóné borbély ildikó

14 találat
INSIDER

Kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót

Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, ezért a árt kizárta soraiból.

INSIDER

Hallgat a baloldal Bangóné diploma-ügyéről

Bangóné csütörtök óta néma, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről.

HARCÉL

Férgeknek nevezte ellenfeleit az esztergomi ellenzéki jelölt

Cserép János személyében sikerült közös polgármesterjelöltet állítania az ellenzéki erőknek Esztergomban. A korábbi momentumos politikus azonnal bizonyította is, hogy "méltó" a baloldali jelöltségre, hiszen rögtön minősíthetetlen módon nyilatkozott a konz

BOZÓT

Bangóné csak azért is folytatja a patkányozást

Miközben az MSZP úgy tesz, mintha abbahagyná a patkányozást, a botrány elindítója Bangóné csak azért is folytatja.

HARCÉL

Bangóné tovább folytatja a patkányozást

Hiába kért bocsánatot Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő az ATV-ben elmondott botrányos kijelentéséért, a megbánás a jelek szerint csak ámítás. Facebook-oldaláról mostanáig sem tűnt el a patkányozós videó.

HARCÉL

Hidvéghi: Mindig van lejjebb az MSZP-ben

Bangóné Borbély Ildikó képviselő patkányozása után az MSZP nem állt le a gyűlölködéssel, és egy újabb patkányozós videót töltött fel hivatalos Facebook-oldalára. A nagyobbik kormánypárt nem hagyta szó nélkül a történteket.

HARCÉL

Az MSZP nem fejezi be a patkányozást

"Patkánykormányzás zajlik Magyarországon" - jelentette ki Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő, EP-választási kampányfőnök hétfőn Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatón.

HARCÉL

Bangóné Borbély Ildikó távozzon önként a magyar közéletből

A magyar közéletből való távozásra és parlamenti mandátuma visszaadására szólította fel a Fidesz frakcióvezetője Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt.

HARCÉL

Dömötör Csaba: Bangónénak a szavazófülkében válaszolunk

Mint azt a Ripost is megírta, Bangóné Borbély Ildikó botrányos kijelentést tett az ATV műsorában, patkányoknak nevezve a Fidesz szavazóit. Pártja, az MSZP mélyen hallgat az ügyről, Dömötör Csaba a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára.ellen

HARCÉL

Lepatkányozta a fideszes választókat Bangóné

Az MSZP-s Bangóné az utóbbi hónapokban köztévés "szereplésével", vagy a magyar helyesírási szabályok "alapos" ismeretével nyűgözze le a nézőket, olvasókat. Most újabb, ezúttal ATV-s "produkciójával" bizonyította, lehet még mélyebbre is süllyedni.

HARCÉL

Kétszínű és hazug a DK és az MSZP

Gyurcsányék és a szocialisták kormányzásuk alatt elvettek a kormánytisztviselőktől egyhavi bért, évekre befagyasztották az eleve alacsony béreiket és több ezret még utcára is tettek közülük.

HARCÉL

Példátlan a magyar családtámogatási rendszer

Komolytalan dolog kijelenteni azt, hogy a család a legfontosabb érték, miközben a 2010 óta hozott családügyi törvényeket az Országgyűlés szocialista frakciója nem szavazta meg - így reagált Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitk

RIPOSTER

Mennyiért lógnak az ellenzéki képviselők?

Havi egymillió forint közeli, illetve sok esetben millió feletti fizetésért cserébe nem vesznek részt a parlamenti munkában az ellenzék képviselői, akik úgymond a kormányzati parlamenti többséggel szembeni ellenkezésük kifejezésének eszközeként teszik min

HARCÉL

Megint balhéznak a balosok, most a képviselőházban

Nem nyugszanak a baloldalinak mondott hőzöngő "politikusok", ha máshogy nem megy, az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülése előtt.