balázs péter

7 találat
SZTÁR

Életét kockáztatta szerelméért a Kossuth-díjas magyar legenda

Balázs Péter kalandos életutat tudhat maga mögött. A legendás színész 78 évesen döntött úgy, hogy nyugdíjba vonul, ez alkalomból mesélt a Ripost7 hetilapnak.

SZTÁR

Balázs Péter: Senki nem mondta, hogy ez ennyire [email protected] lesz

Balázs Péter 58 éven át állt színpadon és most úgy döntött, „leteszi a lantot”. A Ripost7 hetilapnak adott interjújában elárulta, mit tervez a jövőben.

SZTÁR

Orbán Viktor közös képpel mondott köszönetet Balázs Péternek

Orbán Viktor a Facebook-oldalán mondott köszönetet Balázs Péternek, akit hétfőn búcsúztattak visszavonulása alkalmával a Szolnoki Szigligeti Színház évadzáró társulati ülésén.

SZTÁRDZSÚSZ

Ne keresd tovább: Megmondjuk, ennyi idős valójában Balázs Péter

Kisebb zavart okozott a szolnoki Szigligeti Színház igazgatójának nyilatkozata.

RIPOSTER

Hogy került a miniszterelnök a szolnoki színház színpadára?

Sokan hinni sem akarták azt a tegnap esti információt, hogy Orbán Viktor csak úgy, mondhatni spontán módon az utcáról váratlanul besétált a szolnoki Szigligeti Színházba, hogy egy jót beszélgessen régi ismerősével Balázs Péterrel a teátrum igazgatójával.

RIPOSTER

Orbán Viktor fogta magát és színpadra lépett a Szigligeti Színházban

Akadt járókelő aki megvakarta a fejét és megdörzsölte a szemét. Orbán gyalogosan érkezett Szolnokon a Szigligeti Színházhoz. Testőröknek, díszkíséretnek nem volt se híre, se hamva. A hír szétfutott a városban.

LELKIZŐ

Ez borzasztó! Tragédiák sora éri a magyar színészt

Balázs Péter csendesen ünnepelte születésnapját a közelmúltban, hiszen a jeles napot két közeli haláleset is beárnyékolta. Nem volt hozzá kegyes a sors mostanában.